Reacția lui Alex Bodi, după ce Anamaria Prodan l-a felicitat pentru despărțirea de Ema Uta. Afaceristul pare că a luat decizia finală

Autor: Andreea Buinoschi

Acesta i-a mulțumit impresarei pentru cuvintele spuse

Sursa: Instagram

În urmă cu puțin timp, Alex Bodi a anunțat că el și Ema Uta nu mai formează un cuplu și, la scurt timp, Anamaria Prodan l-a felicitat pentru alegerea făcută. Acum, omul de afaceri a spus și ce a stat la baza despărțirii.

Alex Bodi și Ema Uta și-au spus iar adio și, de această dată, nu pare să mai fie cale de întoarcere, iar Anamaria Prodan l-a felicitat pe acesta pentru decizia pe care a luat-o.

Mesajul lui Alex Bodi, după ce Anamaria Prodan l-a felicitat pentru despărțirea de Ema Uta

În cadrul unui interviu acordat pentru WOWbiz, Alex Bodi a spus că nu se dă drept exemplu, dar este de părere că, atunci când ești părinte și dacă este și copilul la mijloc, trebuie luate cele mai bune decizii

pentru acesta.

„Eu nu vreau să mă dau pe mine ca un exemplu sau ca cel mai bun exemplu. Eu consider că cine își iubește copiii, indiferent că e tata sau mamă, nu trebuie să existe vreodată o diferență sau să fie vreodată o barieră între tine și copilul tău.

Repet, nu vreau să mă dau pe mine cel mai bun exemplu și nu spun că toată lumea trebuie să procedeze ca mine”, a spus acesta.

Citește și: Cu ce cadouri a răsfățat-o Alex Bodi pe una din fiicele lui. A rugat-o să își acopere ochii și i l-a pus în brațe. Afaceristul știe, însă, când să taie și macaroana

În schimb, acesta i-a mulțumit impresarei pentru cuvintele spuse, declarând, de asemenea, că nu a văzut mesajul, deoarece a stat departe de telefon după declarațiile făcute.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alex Bodi și-a pus copiii pe primul loc, ceea ce a dus la încheierea relației

Alex Bodi a spus că niciodată nimeni nu va fi mai important decât copiii săi și, de asemenea, și-a dorit să spună lucrurilor pe nume, pentru ca nimeni să nu fie prins la mijloc și judecat greșit, nici Ema Uta și nici fosta lui parteneră, cea care i-a dăruit un copil.

Nu spun că am dreptate 100%, dar prin live-ul transmis am încercat să fac o diferențiere între opinii și opinii și să nu își mai dea lumea cu părerea sau că atace și să judece greșit, atât pe Ema,

cât și pe Iulia. Eu am spus că nimeni niciodată nu are cum să fie mai presus de copiii mei”, a mai precizat Alex Bodi.

Între Ema Uta și fosta parteneră a lui Alex Bodi a existat un schimb de replici, dar, la un moment dat, make-up artistul a decis să dea un pas înapoi, spunând că nu mai vrea să dea curs acestor lucruri și nici nu vrea ca numele ei să mai fie asociat cu scandaluri.

Citește și: Ema Uta, dezvăluiri fără perdea despre viața ei amoroasă: ”Sunt obișnuită cu viața fără un bărbat”

„Nu pot să spun că nu mi-a acceptat fetița, mi-a iubit fetița, a avut grijă de ea, doar că i-a stat mereu în ghimpe relația noastră când era vorba de Iulia. Indiferent dacă o să fiu sau nu cu Iulia împreună, eu o să-i asigur mereu un trai bun. Iulia mi-a fost alături în cele mai grele momente.

Timp de 4 ani și jumătate, Iulia m-a așteptat. Ea și-a așteptat bărbatul. Nu vreau sa accept un scandal între Iulia și Ema. Iulia și-a dedicat o parte din viața ei să aibă grija de fetița noastră. Nu o voi judeca niciodată greșit pe Iulia”, a transmis Alex Bodi, ieri.