Reacția lui Alex Militaru, soțul lui Carmen Grebenișan, după ce vedeta a anunțat divorțul pe rețelele sociale: „Nu o să se întâmple acest lucru”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 25 mar 2024, 16:40

Reacția lui Alex Militaru, soțul lui Carmen Grebenișan, după ce vedeta a anunțat divorțul pe rețelele sociale: „Nu o să se întâmple acest lucru”

Sursa: Instagram

Carmen Grebenișan i-a luat pe toți prin surprindere cu anunțul său de pe rețelele sociale, potrivit căruia căsnicia alături de Alex Militaru s-ar fi încheiat. În acest context, soțul acesteia a venit cu un răspuns care clarifică situația dintre cei doi.

Carmen Grebenișan este cunoscută pentru crearea de conținut în mediul online și pentru participarea sa la o emisiune de supraviețuire.

Recent, blondina și-a luat în surprindere urmăritorii cu o postare în care anunța faptul că s-a despărțit de Alex Militaru, după un mariaj de 3 ani.

Cum a reacționat Alex Militaru, după anunțul soției sale

Deși duminică cei doi au fost surprinși împreună în vizită la prietena lui Carmen, Alina Ceușan, mesajul postat de blondină pe rețelele sociale a clarificat situația dintre ea și soțul ei.

Se pare că, în prezent, Carmen și Alex urmează să divorțeze, iar creatoarea de conținut a mărturisit că vor rămâne doar prieteni.

În urma mesajului postat de Carmen Grebenișan, Alex Militaru nu a putut să nu răspundă pentru a-și exprima punctul său de vedere.

Citește și: Carmen Grebenișan și Alex Militaru au divorțat: ,,Am ales să mergem mai departe separat”. Motivul pentru care creatoarea de conținut și fostul soț locuiesc în aceeași casă

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Potrivit acestuia, divorțul nu va avea loc, deoarece este vorba doar de o separare, nicidecum de o despărțire finală. 

„A fost o separare și atât, nimic mai mult. Nu a mers nimeni la niciun notar să semneze actele de divorț și nici nu o să se întâmple acest lucru pentru că nu o să ne despărțim. Ieri, da, e adevărat că ne-am întâlnit cu Alina, soțul și fiul său acasă, la noi, nu la ei, unde am stat de vorbă și ne-am simțit bine ca între prieteni”, a

spus Alex Militaru, potrivit click.ro.

Mesajul postat de Carmen Grebenișan

Carmen însă nu este de părere cu Alex. Mesajul postat de influenceriță este destul de clar și nu lasă loc de interpretări. 

Citește și: Motivul pentru care Carmen Grebenișan are fața umflată. A mers la mai mulți medici și a aflat ceva surprinzător: „Mi s-a recomandat o ecografie de părți moi”

„Acestea fiind spuse, cred că v-ați dat seama, probabil de ceea ce s-a întâmplat. Eu și Alex am ales să ne separăm de comun acord printr-o modalitate prietenoasă. În scurt timp, eu o să mă mut din locuința pe care o avem împreună. Când o să simt să expun mai multe detalii despre acest subiect în online, o să o fac. Ce vă comunic acum s-a întâmplat deja de câteva săptămâni.

Tot ce trebuie să știți este că nu e o decizie impulsivă. Este o decizie rațională, concluzionată în mult timp, pe baza unor motive pe care, evident, nu pot să le expun pentru că țin de intimitatea noastră pe care o respect. Noi ne înțelegem bine și chiar ținem mult unul la celălalt, dar uneori asta nu este de ajuns,” a declarat aceasta. 

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu relația dintre cei doi.