Reacția lui Babasha în urma criticilor și a huiduielilor de la concertul Coldplay: „Mă așteptam să fie păreri împărțite, dar nu mă așteptam să fie chiar atât de rău” Tânărul artist a fost ales de Chris Martin să cânte la concertul lor

Autor: Laura Macovei

Reacția lui Babasha în urma huiduielilor

Sursa: TikTok

Babasha a cântat la concertul Coldplay, după ce chiar trupa l-a ales, în urma verificării topurilor muzicale din România. Tânărul a fost huiduit de public și acum a venit cu o reacție în mediul online.

Babasha a fost ales de trupa Coldplay să cânte pe scena Arenei Naționale, după ce chiar ei au ales un artist din topurile muzicale din România. Fericitul norocos a fost Babasha, însă publicul nu a fost deloc încântat. 

Reacția lui Babasha, după ce a cântat la concertul Coldplay

Artistul la început de drum a fost huiduit când a început să cânte și recunoaște că nu se aștepta ca românii să reacționeze atât de urât. 

Acesta a oferit toate explicațiile pentru care a ajuns pe scenă și a mulțumit totuși celor care i-au fost alături și i-au luat apărarea. 

„Vă salut pe toți. Sunt Babasha și aș vrea să revin și eu cu un răspuns pentru tot ceea ce s-a întâmplat, deși nu sunt în măsură să intru în discuții, tocmai pentru că sunt în centrul atenției acum.

Nu vreau să creadă lumea că profit de așa ceva și nici nu sunt în măsură să vorbesc despre așa ceva. Las oamenii, la buna lor plăcere, să judece situația cum trebuie.

Ceea ce trebuie să spun este că, pentru cine nu știe, cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertul lor, pentru cel de pe 12 și 13 iunie, iar ei s-au uitat în topuri și m-au văzut pe mine.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ei personal au contactat impresarii mei, m-am trezit deodată și nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate, pentru că vorbim de un alt nivel, un cu totul alt nivel.

Indiferent de toate huiduielile din lume, eu tot aș fi acceptat, pentru că așa ceva este o dată în viață.

Pentru cunoștința voastră, am avut chiar și o probă de sunet înainte cu Chris Martin și i-a plăcut foarte tare de mine.

Mă așteptam să fie păreri împărțite, dar nu mă așteptam să fie chiar atât de rău.

Eu vă mulțumesc și vreau să le mulțumesc celor care mi-au luat apărarea. Sunt niște persoane la care nu mă așteptam în viața mea să îmi ia apărarea,” a spus Babasha pe contul său de TikTok.

@babashaofficial

 

♬ sunet original- B A B A S H A

Cum au reacționat fanii în comentarii

După videoclipul cu reacția sa, Babasha a fost asaltat de mesaje cu o notă pozitivă, drept dovadă că, în ciuda huiduielilor primite pe scenă, artistul este apreciat.

Citește și: Cine este românca ce va cânta în deschiderea trupei Coldplay? Pasiunea ei pentru muzică a fost influențată de familie ei

„Ai cântat cu Coldplay? Ai cântat!”, „Tu ar trebui să primești scuze, nu să oferi scuze!”, „Ai fost vis, meritai mult mai mult”, sunt doar câteva dintre aprecierile primite.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.