Reacția lui Ciprian Marica după ce s-a zvonit că restaurantul lui ar fi luat foc : „Scurt și la obiect”. Ce s-a întâmplat de fapt

Autor: Diana Bostan

Ciprian Marica nu este proprietarul restaurantului

Sursa: Instagram: Ciprian Marica Oficial

Un incendiu puternic a izbucnit luni, 22 iulie, la un restaurant din Capitală. Din primele informații, localul s-ar afla în apropierea unei baze sportive deținute de fostul fotbalist Ciprian Marica.

Un restaurant din zona de nord a Capitalei a fost cuprins de flăcări în această dimineață. Echipele de intervenție ale ISU se află la fața locului, luptând pentru a preveni extinderea flăcărilor la clădirile învecinate. Ciprian Marica a reacționat după ce s-a zvonit că el ar fi proprietarul restaurantului!

Citește și: Incendiu la centrala Cernavodă! Pompierii s-au confruntat cu degajări mari de fum, iar angajații au fost evacuați rapid

Reacția lui Ciprian Marica după ce s-a zvonit că el ar fi proprietarul restaurantului

Din primele informații, restaurantul ar fi amplasat la intrarea în baza sportivă deținută de fostul fotbalist Ciprian Marica. Pentru a pune punct speculațiilor, Ciprian Marica a postat un video în secțiunea InstaStory, în care a lămurit întreaga situație.

Citește și: Anamaria Prodan, fotografie incendiară în Dubai, alături de Ciprian Marica: "Îl iubesc!"

„Scurt și la obiect. Nu am niciun restaurant, niciun incendiu la mine. Este vorba despre un restaurant la intrarea în baza sportivă, însă nu-mi aparține, nu este al meu. Nu am informații și detalii”, a spus Ciprian Marica, într-un video postat în secțiunea InstaStory.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Un restaurant din nordul Capitalei a fost cuprins de flăcări

Potrivit Antena3CNN, incidentul a fost raportat în primele ore ale zilei, iar autoritățile au intervenit prompt, trimițând opt autospeciale de stingere, echipaje SMURD, echipaje de descarcerare și o autoscară pentru a combate flăcările. Suprafața afectată de incendiu a fost estimată la aproximativ 200 de metri pătrați, cu acoperișul restaurantului fiind principala zonă afectată.

Citește și: Flăcările pun stăpânire pe Capitală! Mai multe case din București au luat foc

Deși echipajele au acționat rapid, riscul ca incendiul să se extindă către clădirile adiacente a determinat autoritățile să suplimenteze resursele, trimițând încă patru autospeciale de stingere la fața locului. În acest moment, echipajele ISU continuă lupta împotriva flăcărilor, încercând să limiteze daunele și să prevină extinderea incendiului.

„Anunț privind producerea unui incendiu la acoperișul unei construcții în str. Cerceilor. Suprafața estimată este de aproximativ 200 mp. Au fost alertate în faza inițială 8 autospeciale de stingere, SMURD, descarcerare, autoscara. Din datele transmise există risc de propagare, motiv pentru care se suplimentează forțele cu încă 4 autospeciale de stingere. Nu sunt victime”, a transmis ISU București, citat de sursa menționată anterior.

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.