Reacția lui Culiță Sterp după scandalul în care a fost implicat Jador: "Așa ar trebui să..."

Autor: B.H.
Actualizat: 17 iun 2020, 15:48

Scandalul în care a fost implicat Jador a dat naștere foarte multor reacții în mediul online. Ce a spus Culiță Sterp după ce a aflat de conflict?

Cu toate că nu a făcut comentarii directe referitoare la scandalul din weekend în care au fost implicați Jador și Mario Fresh, Culiță Sterp a postat pe contul personal de instagram un mesaj scris de un admirator pe care l-a întâlnit în trecut.

Citeste si: EA este cea mai noua iubita a lui Jador? Artistul a facut anuntul mai fericit ca oricand: ''O ador''

Reacția lui Culiță Sterp după scandalul în care a fost implicat Jador: "Așa ar trebui să..."

Se pare că întreg conflictul din weekend ar fi izbucnit după ce Jador și Mario Fresh ar fi refuzat să se fotografieze în compania unor domnișoare. Cu toate acestea, Jador a negat că acesta ar fi motivul disputei, făcând precizarea că face tot timpul fotografii cu fanii săi, indiferent de locul în care se află.

"Poze am făcut cu toată lumea pentru că eu îmi iubesc oamenii! Și toți cei care au fost acolo pot confirma asta. Jador face poze și dacă e ridicat de la masă! Jador e un om modest și oamenii știu asta.", a scris Jador pe instagram.

După izbucnirea acestui scandal și după ce s-a spus că Jador ar fi refuzat să facă poze cu fanii săi, urmăritorii lui Culiță Sterp au ținut să facă o comparație între cei doi artiști.

"Nu știu cum stă exact treaba cu Jador, dar uite un contraexemplu: Culiță Sterp. În benzinărie a stat la poze și venea omul de la cântare, mai plângeau și copiii pe lângă. I-a mai și pupat i s-a comportat foarte, foarte frumos. Chiar neașteptat de frumos.", a scris un prieten virtual pe instagram. 

Citeste si: Simina, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", schimbare spectaculoasa de look! Iata cum arata acum proaspata mamica!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Iancu Sterp, viata dupa despartirea de Denisa! Tanarul se tine de glume! Iata ce farsa le-a pregatit mamei si surorii sale in miez de noapte!

Culiță Sterp a postat mesajul la story, fără să facă prea multe comentarii pe marginea subiectului, spunând doar că fiecare artist ar trebui să își facă timp pentru a se fotografia cu fanii.

"Așa ar trebui să fim toți!", a scris Culiță Sterp făcând referire la restul artiștilor.

Jador, noi precizări despre scandalul de la mare: "Nu cred că după ani de muncă..."

La scurt timp după ce Jador și Mario Fresh au anunțat că au fost agresați fizic într-un club de pe litoral, chiar atunci când se pregăteau să plece acasă, în spațiul public au apărut tot felul de speculații referitoare la acest subiect.

Pentru a pune capăt zvonurilor, Jador a clarificat totul prin intermediul unui mesaj pe care l-a postat pe contul personal de instagram.

Jador s-a distrat la mare weekendul trecut alături de Lino Golden, Mario Fresh, Alexia Eram, dar și alți prieteni, însă totul s-a terminat cu un conflict puternic care a izbucnit, se pare, în momentul în care aceștia au vrut să părăsească clubul de pe litoral. Refuzul de a face o fotografie se pare că i-a înfuriat pe cei care i-au atacat pe Mario Fresh și Jador.

Acum, Jador a vrut să clarifice anumite zvonuri legate de un alt motiv care ar fi dus la apariția conflictului. Artistul a reacționat după ce a aflat din presă că nu și-ar fi permis să achite nota de plată. Jador a vrut să clarifice acest aspect, motiv pentru care s-a adresat urmăritorilor de pe instagram, explicându-le că nu acesta a fost motivul scandalului și că, după ani de muncă în domeniul muzical, nu se pune problema ca el sau prietenii săi să nu poată plăti consumația atunci când ies în club.

"Am tot auzit știrile care s-au scris în ultima perioadă despre scandalul de sâmbătă seara și pot să vă spun că sunt doar niște speculații care se aruncă în presă. Nu cred că după ani de muncă se poate pune problema să ieșim undeva și să nu ne permitem să plătim o consumație. Vă rog nu mai aruncați cu hate și informați-vă înainte de a scrie niște lucruri!", a fost precizarea pe care Jador a făcut-o pe instagram în legătură cu scandalul care a avut loc în weekend la mare.

Citeste si: Mama lui Iancu Sterp a ajuns în fața judecătorilor! Vezi ce s-a întâmplat în procesul penal în care doamna Geta a fost parte vătămată!

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.