Reacția lui Denise Rifai după ce David Popovici a ieșit pe locul 3 la proba de 100 m liber: „Un bronz de aur”

Autor: Laura Macovei

Denise Rifai i-a transmis felicitări lui David Popovici după prestația sa din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris

Sursa: Profimedia/Instagram

Denise Rifai este una din vedetele care a rămas profund impresionată de reușita lui David Popovici în aceste zile, în cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris.

Denise Rifai a postat un mesaj de apreciere pentru înotătorul român, care a obținut ieri medalia de bronz la proba de 100 m liber.

Citește și: Câți bani va primi David Popovici din partea României pentru cele două medalii obținute. Ion Țiriac i-a promis și el un premiu tânărului sportiv

Reacția lui Denise Rifai, după ce David Popovici a făcut o țară mândră

Ieri, 31 iulie 2024, David Popovici a obținut medalia de bronz la proba de 100 m liber. Mesajele de apreciere au venit din toate părțile: familie, prieteni, dar și vedete ale televiziunii românești.

Printre acestea se numără și Denise Rifai, care l-a felicitat pe înotător prin intermediul rețelelor sociale.

„Un bronz de aur! Bravo, David!” a

fost mesajul vedetei Kanal D, postat la un Insta Story.

P

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Aur și bronz pentru David Popovici la Jocurile Olimpice de la Paris

David Popovici a încheiat pe locul 3 finala la 100 metri liber de la Jocurile Olimpice, cu timpul de 47,49 secunde. Înotătorul român mai are un aur, câștigat în proba de 200 metri liber.

Citește și: FOTO| Imagine de senzație cu Denise Rifai nemachiată! Cum arată vedeta Kanal D fără pic de machiaj

David Popovici, campionul olimpic de la 200 metri liber, a întors al șaptelea la 50 de metri, dar a încheiat pe podium, după ce a fost depășit de Kyle Chalmers și de Pan Zhanle, primul record mondial de la aceste Jocuri Olimpice.

Înaintea finalei de 100 m liber, David Popovici a vorbit despre emoțiile pe care le resimte înainte de competiție.

„Nu am cum să intru fără trac în finala de mâine. Ieri am avut trac, a fost o finală foarte încordată. Toţi eram extrem de agitaţi şi blocaţi în căpăţânile noastre, sunt sigur de asta. Se vede pe faţa lor, se vede la ţarc, se vede pe faţa mea, sunt sigur. Nu suntem invincibili, însă cel care se apropie cel mai mult de a fi invincibil câştigă în ziua aia", a declarat David Popovici după semifinalele probei de 100 m liber, citat de Sport.ro.

David Popovici a demonstrat încă o dată că este unul dintre cei mai buni înotători la nivel mondial, deși competiția a fost extrem de strânsă.

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!