Reactia lui Florin Salam cand a aflat ca fata cu care s-a sarutat e minora: "Eu stiam ca are 18 ani"

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:26

Florin Salam a fost surprins de paparazzi in miezul zilei sarutand o adolescenta in holul unui hotel.

Florin Salam a fost vazut la mall in compania unei tinere care nu a implinit varsta de 18 ani. Cei doi au fost vazuti si in masina interpretului, dupa care in holul unui hotel. Presa tabloida a speculat ca Florin Salam ar avea o relatie cu o minora, insa, cantaretul a declarat ca ziarele au exagerat.

Manelistul a recunoscut ca s-a intalnit cu fata, insa a sustinut ca adolescenta este prietena pe Facebook cu fiul si cu fiica lui.

A adaugat ca s-a pupat, nu s-a sarutat cu minora despre care stia ca are 18 ani. Florin Salam a declarat ca a avut un motiv serios sa se intalneasca cu adolescenta. Fiul lui care are o varsta frageda, s-a indragostit nebuneste de ea. Cantaretul a descoperit un schimb de mesaje mai deocheate intre fiul lui si adolescenta. A vrut sa se intalneasca cu ea ca sa-i explice ca fiul lui e prea mic pentru asemenea schimb de replici...virtuale.


" S-a intrecut limita, s-a exagerat. Nu m-am pupat cu nicio fata pe gura. Fetita aia este prietena cu mine, baiatul meu si fata mea. Eu ma pup cu toata lumea, full option. Baiatul meu vorbeste cu toate gagicile mele de pe Facebook si acum s-a indragostit foarte tare, asa ca am zis sa am o discutie cu ea", a declarat Florin Salam.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

 

Taguri: