Reacția lui George Burcea după ce Viviana Sposub a devenit prezentatoare a matinalului “Dimineața cu noi”

Autor: Madalina Maftei

George Burcea a reacționat imediat după ce iubita lui, Viviana Sposub, a devenit prezentatoarea matinalului “Dimineața cu noi”. Mesajul actorului pentru partenera sa!

Viviana Sposub este noua prezentatoare Kanal D România, aceasta va prezenta matinalul “Dimineața cu noi” alături de Bursucu și George Tănase. Minunata veste a fost primită cu brațele deschise și de iubitul vedetei, George Burcea, care a postat un mesaj pe rețelele de socializare pentru partenera sa.

Reacția lui George Burcea după ce Viviana Sposub a devenit prezentatoare a matinalului “Dimineața cu noi”

După terminarea show-ului ”Bravo, ai stil! Celebrities”, Viviana Sposub a rămas în familia Kanal D România. Aceasta va prezenta matinalul postului de televiziune alături de Bursucu și George Tănase.

George Burcea i-a fost alături Vivianei în toate momentele importante din viața ei și a susținut-o necondiționat în competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”, competiție în care a ajuns până în Marea Finală și a fost la un singur pas de a intra în posesia marelui premiu.

Vestea că frumoasa șatenă urmează să înceapă un nou proiect a fost primită cu brațele deschise și de iubitul ei, George Burcea, care a scris un mesaj scurt, dar cu însemnătate mare pentru vedetă. Actorul a postat pe pagina de Instagram, la secțiunea stories, captura unui articol în care este anunțată prezența Vivianei în calitate de prezentatoare în noul matinal care urmează să înceapă la Kanal D.

Imaginea este însoțită de mesajul scurt: ”Mândru”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Primele declarații ale lui Bursucu după ce a fost cooptat la matinalul "Dimineața cu noi" alături George Tănase și Viviana Sposub

Primele declarații ale Vivianei Sposub în calitate de prezentatoare la "Dimineața cu noi" alaturi de Bursucu și George Tănase

Viviana Sposub va prezenta noul matinal de la Kanal D ”Dimineața cu noi” alături de Bursucu și George Tănase.

"Sunt fericita sa incep un proiect nou alaturi de o super echipa! Iubesc televiziunea si iubesc sa le transmit oamenilor de acasa energie buna. Am alaturi cei mai talentati, energici, amuzanti si frumosi parteneri, Bursucu si George! Sunt sigura ca le vom aduce telespectatorilor zambetul pe buze si   cred ca astfel vor deveni dependenti de "cafeaua" noastra.  Abia astept sa dam startul distractiei la "Dimineata cu noi!”,  a  dezvăluit Viviana.

Citeste si: Când începe matinalul de la Kanal D. „Dimineața cu noi” aduce telespectatorilor o doză uriașă de prospețime

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.