Reactia lui Gheorg dupa declaratiile Biancai Rus: "Este o fata de scandal. S-a suparat pentru ca da bine la camera" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 28 oct 2020, 15:20

Bianca Rus a starnit un adevarat scandal ieri cu declaratiile pe care le-a facut in cadrul emisiunii "Draga mea prietena".

Cantareata de muzica populara a spus ca nu vrea sa mai apara alaturi de Gheorg pe scena pentru ca este un afon din punct de vedere muzical.

Mai mult, ea a declarat ca pe albumul pe care l-a inregistrat impreuna cu acesta, vocea lui este de fapt cea a lui Petrica Matu Stoian. Invitata din nou in platoul emisiunii, Bianca a declarat ca, in urma declaratiilor, a fost sunata de Gheorg.


"Dupa emisiunea de ieri am primit un apel de la Gheorg. I-a spus sa nu fie suparat. Eu am sa spun tot adevarul pana la capat. Nu am de ce sa ma feresc. Nu mi-a zis mai nimic. El e pe acelasi stil: nu recunoaste. Am multe materiale filmate cu Gheorg, unde el canta. Nu pot sa cant efectiv peste vocea lui pentru ca suna foarte prost si ma incomodeaza", a declarat Bianca Rus.


Ea a spus din nou ca acesta nu are deloc voce si ca, la inregistrari, Petrica Matu Stoian efectiv si-a pus mainile in cap.

"In vreo 10 ore a inregistrat si el un refren care suna foarte prost. Era totul fals. Petrica si-a pus mainile in cap si ma intreba ce sa facem cu Gheorg? Pana la urma s-a gandit ca, daca el mai sta mult sa asculte ce canta Gheorg, ma va afecta si pe mine".


Intervenind telefonic, Petrica Matu Stoian a declarat ca vocea lui nu este pe suportul audio, asa cum sustine Bianca. El a adaugat si ca Gheorg intr-adevar nu este un om facut pentru muzica.

"Gheorg a recunoscut foarte bine ca el nu este un cantaret. Proiectul a pornit de la o gluma. Acum nu toata lumea poate canta, dar daca inveti un pic poti sa te descurci.
La repetitii ei nu au venit pregatiti. Ei nu s-au uitat pe text. Cand te duci la inregistrare nu citesti textul de pe foaie. Pe acel album am cantat alaturi de el ca sa tina tonul, dar vocea mea nu este pe suport, vocea mea a fost scoasa de acolo".


Reactia lui Gheorg nu s-a lasat asteptata. Prezentatorul TV a recunoscut ca este afon din punct de vedere muzical si ca Bianca s-a suparat pentru ca ii place sa faca scandal si pentru ca acest lucru da bine la camera.


"Au sunat telefoanele si am fost cat de cat informat. Bianca este o prietena draga mie. Era de asteptat sa reactioneze asa pentru ca ea este o fata de scandal. Ea s-a suparat acum pentru ca da bine la camera. Sunt afon din punct de vedere muzical. Niciodata nu am spus ca sunt vreo voce a Romaniei nedescoperita sau ca as fi cantaret".

Gheorg a mai declarat ca vrea sa apara in spectacole pentru ca este un om de spectacol.
EL a negat faptul ca vocea lui Petrica Matu Stoian s-ar regasi pe CD-ul scos impreuna cu Bianca.

"Sunt un om de spectacol si atunci am incercat sa fac spectacole. Nu stiu unde se regaseste vocea lui Petrica Matu Stoian pe acel album. Daca Bianca stie probabil ca o fi pe undeva".

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.