Reacția lui Gică Hagi după decesul lui Diego Maradona: „Pentru mine, Diego a fost unic!”

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 18 iul 2022, 20:55
Diego Maradona și Gică Hagi pe terenul de fotbal
Sursa: Facebook Gică Hagi

Talentul lui Maradona l-a impresionat întotdeauna pe Gică Hagi, fotbalistul argentinian fiind un exemplu pentru el. Ce a spus cel mai mare jucător al României după ce s-a aflat că Maradona a murit?

Diego Maradona a fost o legendă a fotbalului, iar disparția acestuia, la doar 60 de ani, a întristat o lume întreagă. Cei care au avut ocazia să joace fotbal alături de el nu s-au ferit să spună că a fost născut pentru acest sport, fiind foarte talentat.

Ce spune Gică Hagi despre Diego Maradona?

Gică Hagi, cel mai bun fotbalist din România, a avut ocazia de a-l cunoaște personal pe Diego Maradona.

Mai mult decât atât, Hagi a fost numit „Maradona din Carpați”, având în vedere talentul său ieșit din comun. Vestea că Maradona s-a stins din viață l-a întristat pe Gică Hagi, fostul jucător de fotbal dezvăluind că Maradona a fost unic și că decesul lui reprezintă o mare pierdere pentru întreaga lume.

„Da, din păcate este o zi tristă pentru fotbalul mondial, pentru sport, pentru toată planeta.

Pentru mine, Maradona a fost unic. A jucat fotbalul cu zâmbetul pe buze. Pentru el, mingea a fost ca o jucărie.”
, a spus Gică Hagi într-un interviu pentru libertatea.ro.

Citeste si: Cum se va împărți averea lui Maradona! "El Pibe D'Oro" avea 10 copii

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Gică Hagi a povestit că l-a cunoscut pe Diego Maradona doar pe terenul de fotbal, acolo unde a jucat împotriva lui și a dezvăluit că după un meci au făcut schimb de tricouri, moment care i-a rămas întipărit în minte.

„Pe terenul de fotbal. Doar acolo. Am jucat de două ori contra lui. Prima dată în 1983, la Vigo, aveam 18 ani, într-un meci amical România contra celor mai buni fotbaliști din campionatul Spaniei.

Diego juca atunci la Barcelona. Era fenomenal. După meciul cu Argentina, de la Mondialele din Italia, am fost după el la vestiar și am făcut schimb de tricouri. A fost foarte drăguț cu mine. Țin la loc de cinste tricoul lui, am și un poster mare cu el, la birou, din meciul de la Campionatul Mondial. Supranumele de Maradona din Carpați m-a onorat, dar Diego a fost și va rămâne unic, fenomenal, un geniu adevărat.”
, a adăugat Gică Hagi.

Citeste si: Cine e mai valoros: Messi sau Ronaldo? Raspunsul unui faimos antrenor italian

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.