Reacția lui Ianis Hagi după ce Radu Drăgușin a absentat la cel mai important eveniment din viața sa

Autor: Andrei Costanda
Actualizat: 16 iul 2024, 11:45

Radu Drăgușin nu a fost prezent la nunta lui Ianis Hagi

Sursa: Colaj Instagram / Echipa națională a României

În ciuda absenței unor colegi de la echipa națională, Ianis Hagi rămâne pozitiv și recunoscător în ziua nunții sale.

Duminică, 14 iulie 2024, a fost o zi de neuitat pentru Ianis Hagi și soția sa, Elena, care și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu la Biserica Sf. Visarion din București. Evenimentul a fost marcat de o ceremonie religioasă oficiată de un sobor de preoți, în prezența familiei și a numeroșilor prieteni și apropiați.

Mai mulți fotbaliști ai naționalei au fost absenți la nunta lui Ianis Hagi

Cu toate acestea, o parte dintre colegii lui Ianis de la echipa națională de fotbal a României, inclusiv Radu Drăgușin, au lipsit de la acest eveniment semnificativ.

Ianis Hagi a vorbit deschis despre absențele notabile de la nunta sa, subliniind că le înțelege pe deplin motivele.

„Cei care nu au putut veni au probabil motive, dar știm că sunt alături de noi.

Colegii mei... vacanța lor e foarte scurtă, cu siguranță s-au gândit și la ei, dar știm că sunt cu gândul la noi, contează și familia”
, a declarat Ianis Hagi, conform as.ro. Declarațiile sale denotă o înțelegere profundă și o maturitate emoțională, evidențiind faptul că, deși fizic absenți, colegii săi sunt alături de el în spirit.

După ceremonie, invitații s-au îndreptat către Palatul Știrbey, unde a avut loc o petrecere fastuoasă pentru a sărbători cel mai important moment din viața tânărului cuplu.

Printre invitați s-au numărat nume mari din lumea sportului și din alte domenii, precum Gigi Becali, Gică Popescu, Simona Halep, Ciprian Tătărușanu, dar și alți membri ai echipei naționale a României.

Citește și: Viorel Lis și-a dorit foarte mult un copil cu Oana: „S-a pus în genunchi și m-a rugat să facem un copil” Ce s-a întâmplat cu soția lui Viorel atunci când credea că a rămas însărcinată

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Geta Sterp a pus-o pe mama Geta în fața unei întrebări dificile: „Care e mai harnică, fata sau nora?” Ce a răspuns mama Geta?

Citește și: Atenție, vin ploile: Prognoza meteo pentru perioada 15-28 iulie 2024. Meteorologii ANM au anunțat când vom scăpa de caniculă

Ianis Hagi și Elena Tănase, nuntă de poveste la Palatul Știrbey

Evenimentul a fost organizat cu meticulozitate, iar Ianis a ținut să mulțumească echipei care a muncit din greu pentru a se asigura că totul decurge perfect.

„Am avut o echipă în spatele nostru care a muncit mult și a avut grijă de noi, să iasă cum ne-am dorit.

Le mulțumim celor de la Palatul Știrbey. O echipă întreagă, toți au fost implicați și totul a decurs foarte bine”, a spus el.

Un moment special al serii a fost valsul mirilor, unde Ianis și Elena au dansat pe o melodie interpretată live de Smiley, captând atenția tuturor invitaților. Atmosfera a fost una de poveste, cu decoruri elegante și momente emoționante care au subliniat importanța zilei pentru tânărul cuplu.

Absența unor colegi de la echipa națională, inclusiv a lui Radu Drăgușin, nu a umbrit însă bucuria evenimentului. Ianis Hagi a arătat o atitudine pozitivă și recunoscătoare, apreciind faptul că toți cei care nu au putut participa sunt cu gândul la el și la soția sa.

„Colegii mei... vacanța lor e foarte scurtă, cu siguranță s-au gândit și la ei, dar știm că sunt cu gândul la noi, contează și familia”, a subliniat el

Ianis și Elena Hagi au trăit o zi de neuitat, plină de iubire și fericire, înconjurați de cei dragi și cu gândurile bune ale celor care nu au putut fi prezenți fizic.