Reacția lui Patrick după ce a văzut că Alexandra îl refuză: „Peste noapte te-ai schimbat”. Cu ce explicații vine tânăra

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 02 iul 2024, 19:00

Ce reproșuri i-a adus Patrick Alexandrei

Sursa: Captură KANAL D

De la un timp, Alexandra este prinsă într-un triunghi amoros cu Patrick și Gagea. Dacă până acum concurenta nu a știut pe cine să aleagă, acum aceasta pare din ce în ce mai hotărâtă.

Dacă în ultima perioadă Alexandra a părut să se apropie tot mai mult de Patrick și să a încercat să-l dea pe Gagea uitării, acum bruneta a luat decizia radicală de a-l respinge pe Patrick.

Cum a reacționat Patrick după ce s-a văzut refuzat de Alexandra

Concurenta de la „Casa iubirii” a exprimat această hotărâre de față cu toți colegii ei, iar Patrick a fost cu adevărat surprins când a văzut că fata nu mai este atât de dornică să-l cunoască: „Pe mine m-a deranjat

un pic decizia pe care ai luat-o”.

Însă Alexandra nu a înțeles motivul concret pentru care s-a supărat concurentul: „De ce ai fost atât de deranjat? Că te-am simțit și în Gală”.

Patrick i-a mărturisit fetei că, prin decizia de a opri apropierea de el, l-a dezamăgit foarte mult: „Aveam cumva alte așteptări.(...) De sâmbătă până duminică tu peste noapte te-ai schimbat și te-ai schimbat brusc.

Nu știu ce s-a întâmplat de ai schimbat așa macazul”. 

Citește și: Lovitură pentru Gagea! Alexandra și Patrick se întâlnesc în Camera Roșie. Gesturile concurentei îi șochează pe băieții din Casa iubirii: "E moartă după el!"

Alexandra l-a contrazis pe tânăr și i-a explicat că s-a gândit foarte bine înainte de a lua această hotărâre: „Nu pot să iau decizii bruște de pe o zi pe alta.

Am văzut ce s-a întâmplat în cursul săptămânii și m-am gândit mult mai bine în noaptea aia și am zis: «Nu, chiar nu se poate. Am văzut oricum, dansul a pus capac»”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

De ce a început Alexandra să-l refuze pe Patrick

În urmă cu câteva ediții, Patrick și Alexandra au avut un dans senzual, în care au fost foarte tandri unul cu celălalt, iar după ce bruneta și-a dat seama că dansul senzual s-a dus

în altă direcție, a decis să pună stop apropierii, întrucât nu dorește să meargă atât de departe cu el.

Deși nu a explicat din ce cauză dorește să o lase mai moale cu Patrick, din gestul ei se poate deduce că nu vrea să-l rănească pe Gagea, pentru care este posibil să mai aibă sentimente.

Citește și: Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Patrick: „Eu nu fac dansul ăsta cu oricine. Faptul că era vorba de tine atunci da, mi s-a părut că ne permitem cumva treaba asta și eram și sunt în continuare atras de tine, adică pentru mine nu a fost o greșeală neapărat”.

Alexandra: „Nu am zis că a fost o greșeală, doar că a fost puțin în altă direcție, vizavi de cum era situația atunci”.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos:

 


Müjde Uzman, care joacă rolul Alev în producția „O dragoste”, apariție uluitoare în mediul online! Iată cum a fost surprinsă de curând celebra actriță!