Reacția lui Robert Turcescu atunci când a fost întrebat de Oana Sîrbu: „Din respect pentru soția mea, nu vreau să dau detalii” L-a refuzat sau nu Oana Sîrbu

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 29 ian 2023, 12:15

Robert Turcescu, dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu Oana Sîrbu

Sursa: Captură KANAL D

Robert Turcescu și Oana Sîrbu au format un cuplu în trecut, însă relația lor a ajuns în cele din urmă la final. Ce declarații a făcut Robert Turcescu despre fosta lui iubită în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”?

Robert Turcescu a avut o relație de 10 ani cu Oana Sîrbu și deși toți cei din jur se așteptau ca cei doi să ajungă în fața altarului, acest lucru nu s-a întâmplat, ulterior luând decizia de a se despărți definitiv. Robert Turcescu a fost refuzat de Oana Sîrbu? Răspunsul surprinzător pe care l-a oferit în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Robert Turcescu a vorbit despre relația cu Oana Sîrbu la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

După ce a trecut printr-un divorț,  Robert Turcescu a avut o relație de lungă durată cu Oana Sîrbu. Deși au format un cuplu timp de 10 ani, cei doi nu au locuit niciodată împreună, lucru care a stârnit controverse în spațiul public. La acel moment, Robert Turcescu afirma că relația lor era atipică și că își petreceau timpul fie în locuința ei, fie în casa lui, dar fără să se mute împreună.

Pentru că au format un cuplu o lungă perioadă de timp, toată lumea se aștepta ca cei doi să se căsătorească. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar acum, Robert Turcescu a dezvăluit dacă i-a refuzat sau nu Oana Sîrbu cererea în căsătorie.

La „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Robert Turcescu nu a oferit prea multe detalii despre relația pe care a avut-o cu Oana Sîrbu, acesta considerând că ar fi o lipsă de respect să vorbească public despre acest capitol, având în vedere că este căsătorit în prezent.

Cu toate acestea, Robert Turcescu a ținut să spună că el și Oana Sîrbu nu s-au gândit niciodată la căsătorie, astfel că nu s-a pus problema să fie refuzat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Robert Turcescu, față în față cu Denise Rifai

„E un capitol din viața mea despre care, din respect pentru soția mea, nu vreau să dau foarte multe detalii și de asemenea și din respect pentru Oana Sîrbu. Cred că există părți în intimitatea oricărui individ care trebuie lăsate acolo unde sunt, uneori în uitare, alteori în rândul amintirilor plăcute sau mai puțin plăcute.

E mai bine așa pentru toată lumea. Nu e un refuz. Ca să îți răspund la întrebare, nu cred că ne-am pus problema (n.r de căsătorie), dar e un capitol închis din viața mea și e bine să rămână așa.”, a spus Robert Turcescu despre relația pe care a avut-o cu Oana Sîrbu.

După relația cu Oana Sîrbu, Robert Turcescu s-a recăsătorit, iar actuala soție i-a dăruit o fetiță, cei doi fiind foarte fericiți împreună.

Robert Turcescu spune că, pentru el, Oana Sîrbu este un capitol încheiat, motiv pentru care nu a dorit să vorbească foarte mult despre relația pe care a avut-o cu ea. 

Citeste si: Ce avere impresionantă are Robert Turcescu. Jurnalistul devenit politician deține, case, terenuri și multe conturi bancare!

 


Moldo și Rebecca au fost trimiși într-un mic date, la piscina interioară din „Casa iubirii”, acolo unde s-au distrat pe cinste, deși, la început, au fost timizi și retrași.