Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”

Autor: Diana Ghita

Ronald Gavril a reacționat la criticile lui Laurențiu Reghecampf

Sursa: Instagram Anamaria Prodan; Captură YouTube

După ce Laurențiu Reghecampf s-a arătat revoltat că Anamaria Prodan locuiește cu Ronald Gavril în casa care ar fi plătită și renovată de el, pugilistul a reacționat imediat acestor critici.

Ronald Gavril, actualul iubit al Anamariei Prodan, nu a vrut să dea importanță declarațiilor făcute de Laurențiu Reghecampf la podcastul Bursucului. Acesta a subliniat că are lucruri mai bune de făcut decât să intre într-un scandal pentru simplul fapt că locuiește cu Anamaria.

Cum a reacționat Ronald Gavril la acuzele lui Laurențiu Reghecampf

Antrenorul de fotbal, care este în proces de divorț de aproximativ trei ani cu impresara, a dezvăluit, recent, că nu i se pare corect ca Ronald Gavril să locuiască în vila de la

Snagov, pe care el și Anamaria Prodan au cumpărat-o, pe când erau căsătoriți.

Însă Ronald Gavril, într-un răspuns pentru Click!, a preferat să adopte o atitudine detașată și să nu dea curs unui posibil conflict. Acesta a dat de înțeles doar că s-a mutat cu Anamaria pentru că a vrut să le fie mai aproape atât ei, cât și copiilor, la care ține foarte mult, ci nu dintr-un anume interes.

„Nu îl cunosc pe acest om. Sincer nu-mi doresc să am așa cunoștințe în anturajul meu. Nu am cum să comentez așa ceva. Sunt bărbat și nu m-aș pune niciodată în asemenea poziții. Ce pot să vă spun, însă, este că o iubesc pe Anamaria, suntem fericiți, iubesc copiii Anei, avem o relație superbă bazată pe respect și pe dragoste.

Citește și: Laurențiu Reghecampf, revoltat că Anamaria Prodan împarte casa lor cu Ronald Gavril: „Nu mi se pare ok”

Eu sunt Ronald Gavril și nu am timp de asemenea prostii sau de declarațiile prin presă ale oricui. Eu mă pregătesc pentru meciul de titlul mondial la categoria heavy light( grea spre ușoară) pe care compania noastră Gavril & Prodan Promotion îl organizează.

Mă scuzați plec spre antrenament. Mulțumesc o zi frumoasă! ”, a declarat pugilistul, conform sursei citate.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Cât de mult îl iubește Corina Caciuc pe Laurențiu Reghecampf: “Nu cred că există un bărbat care să nu fie gelos.”

Laurențiu Reghecampf l-a acuzat pe Ronald Gavril că stă în casa lui cu Anamaria Prodan

Reghecampf, însă, nu pare să creadă în intențiile bune ale lui Ronald Gavril, întrucât, la interviul cu Bursucu, s-a arătat extrem de deranjat pentru că Anamaria Prodan și iubitul ei locuiesc în casa în care s-ar fi înțeles să stea doar ea și copiii.

 „Eu niciodată nu o să stau într-o casă în care am stat cu Anamaria cu altcineva, așa cum face ea acum de exemplu cu băiatul ăsta, Roland sau Ronald. 

Văd peste tot: Anamaria și-a renovat casa. Care casă?! Eu am renovat casa! Sunt toate ale mele, alea care le vedeți pe pereți, eu le-am plătit. Normal că există niște facturi. 

Citește și: Prima reacție a Anamariei Prodan după victoria lui Ronald Gavril: „Campionul meu”. Pugilistul român a cucerit centura WBC Latino

Mă deranjează când spui: eu stau cu Ronald. Stai cu Ronald unde vrei. Ți-am dat casa să stai cu copilul. Nu faci reality cu iubitul în casa mea!”,  a spus Laurențiu Reghecampf, la podcastul Bursucului.