REACTIA lui Salman Khan cand a aflat ca Iulia Vantur a primit un rol intr-o productie de la Bollywood

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:01

Iulia Vantur este o aparitie tot mai rara pe plaiurile mioritice, asta in ciuda faptului ca este o vedeta authtona.

Insa, exact ca eroina vestitului roman „Mananca, roaga-te, iubeste”, frumoasa moldoveanca a plecat in cautarea fericirii pe meleaguri indiene. Este Iulia Vantur pregatita sa dezvaluie adevarul din spatele relatiei cu celebrul actor Salman Khan?

Prima data cand l-am cunsocut, erau foarte multi bodyguarzi in zona si am crezut ca este o fita, am zis "Ia, uite-l si pe asta!", dar, in momentul in care am vazut cum reactioneaza multimea in jurul lui, mi-am dat seama ca ar mai avea nevoie de inca 10! ”, povesteste Iulia.

Cu chiu, cu vai, blonda n-are ce sa faca decat sa recunoasca faptul ca il cunoaste pe actor de mai bine de 2 ani, insa nu vrea sa dea curs niciunei speculatii legata de vreo posibila relatie amoroasa intre ei. Nici vorba ca blondina sa scape vreun secret din casa! „ Auzi, tu crezi ca daca noi doi am avea o poveste de dragoste, crezi ca ne-am ridica la fileu prin presa? ”, spune blondina.

Mai degraba ar spune cate ceva despre aparitia ei in clipul filmului indian, decat sa comenteze despre Salman: „ Propunerea am primit-o dupa ce m-au vazut la mai multe petreceri dansand, de multe ori au facut genul asta de propuneri in gluma, nu le-am luat in seama, dupa care, chiar la inceputul anului s-a intamplat, au insistat cu aceasta gluma si au zis: "Da, serios, chiar nu vrei sa incercam, sa vedem cum va fi?"(...)

Am avut un regim foarte strict inainte de filmare, asta pentu ca mi-am dorit sa arat si eu ca baietii aia de acolo... Adica foarte fit, in mare forma ”.

##VIDEO107907##

Iar eforturile pe care le-a facut Iulia si-au aratat din plin roadele in clip. Totusi, nu s-a infometat: „ Am mancat echilibrat, in asa fel incat sa pot sa sustin antrenamentul, pentru ca am mers cam 6 zile pe saptaman la sala, un antrenament foarte greu, in prima faza cam 2 ore, 2 ore ”.


Iar pentru ca toate lucrurile sa fie perfect lamurite si sa nu mai existe speculatii despre ajutorul pe care i l-ar fi dat Salman Khan ca sa joace in productia de la Bollywood, Iulia a mai facut o dezvaluire: „ Dar sa stii ca el a aflat dupa, dupa ce am primit eu propunerea ”.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.