REACTIA Majdei dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021:"Sa aiba mare grija..."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 01 mar 2021, 07:39
Majda a parasit competitia Survivor Romania 2021
Sursa: Captură KANAL D

Majda Aboulumosha este Faimoasa eliminata de la Survivor Romania cu cel mai mic porcentaj din partea publicului, Elena Marin si Roxana Nemes reusind sa se salveze.

Majda Aboulumosha a fost eliminata aseara din competitia Survivor Romania 2021 dupa ce Jador care a iesit preferatul publicului a patra oara consecutiv a votat-o spre eliminare desi a facut-o cu parere de rau. Este pentru a doua oara cand Majda este nominalizata spre eliminare la Survivor Romania si iata ca de data aceasta sortii n-au mai fost de partea ei, plecand astfel din competitie, insa concurenta a facut-o cu capul sus reusind sa explice parcursul ei in echipa si in competitie chiar daca si-a innabusit lacrimile.

Majda Aboulumosha a fost eliminata aseara din competitia Survivor Romania 2021

Citeste si: Rasturnare incredibila de situatie in consiliul de eliminare, la Survivor Romania! Ce nominalizare a facut favoritul publicului? Cine a parasit competitia?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Da, e un zambet pe care incerc sa mi-l inteleg, incerca sa-l ofer! Pentru ca este important sa dai oamenilor din jurul tau zambete! Si mi-as dori acum sa nu plec cu ochii inlacrimati! Daca am ochii inlacrimati sunt pentru ca am daruit foarte mult in aceasta competitie! Si cand am plecat de acasa i-am spus copilului ca s-ar putea sa stau doar doua saptamani si sa ma intorc din nou! Si ea mi-a spus sa fiu puternica, sa lupt pana la capat pentru ca ea o sa ma astepte! Sa nu-mi fac griji! Si cu

fiecare saptamana care trecea ma tot trezeam si imi spuneam ca o sa fiu din ce in ce mai puternica!

Majda Aboulumosha, declaratii la Survivor Romania 2021 dupa ce a fost eliminata din competitie

Citeste si: Final dramatic in jocul de comunicare la Survivor Romania! Ei vor primi mesajele audio de la persoanele iubite si premiul surpriza din partea Radio Impuls!

Si am sa lupt si n-am vrut sa simta colegii mei lucrul acesta, dar iti recunosc Dan, ca eu stiu sa incasez infrangerea si pentru mine atat a fost sa fie si le spun si colegilor mei sa aibe mare grija, sa joace acest joc care nu e unul usor, este foarte greu, doar sa nu lase acest joc sa se joace cu ei prea mult! Sa ii transforme! Sa fie o echipa unita, ca de asta este nevoie! Competitia Survivor Romania nu este neaparat despre sport!(...)

Le multumesc lor, colegilor mei, pentru fiecare lectie invatata si pentru tot ce am trait, pentru ca nu m-a durut spatele atat de tare daca am dormit pe scandura pentru ca am stiut ca sunt alaturi de mine si m-au incurajat pe traseu si m-au facut sa inteleg ca eu pot! Si eu chiar pot!", a spus Majda cu ochii in lacrimi, inainte de parasi competitia Survivor Romania 2021.

 

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.