REACTIA Mariei Chitu cand a fost desemnata favorita publicului! Ce a facut Elena Marin cand a auzit rezultatul anuntat de catre Daniel Pavel in Consiliul de Eliminare

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 26 iul 2022, 01:35
Maria Chitu, preferata publicului

Maria Chitu a iesit favorita publicului din echipa Razboinicilor, iar acest titlu si l-a adjudecat in urma deciziei fanilor care urmaresc Survivor Romania 2021.

Maria Chitu reprezinta poate una din cele mai neasteptate surprize la Survivor Romania 2021 din acest sezon. Intrata in competitie destul de tarziu, aproape pe finalul sezonului, Maria a demonstrat ca poate sa ajunga la performante pe traseu comparabile cu cele ale vechilor concurenti care au multa experienta in spate.

SURVIVOR ROMANIA 2021. Reactia Mariei Chitu dupa ce iese favorita publicului

Citeste si: Ce a aparut pe contul de socializare al Ralucai Dumitru la cateva ore dupa ce a fost eliminata de la Survivor Romania!

Dincolo de conflictele in care a fost implicata de-a lungul competitiei, Mariei nu i se poate rerpoosa nimic in ce priveste parcursul sau de pe traseu si atunci publicul a apreciat asta, conferindu-i imunitatea in aceasta saptamana in Consiliul de Eliminare. Maria Chitu a fost preferata fanilor dupa Albert Oprea care s-a salvat de la o posibila eliminare.

Surprinsa de rezultat, Maria Chitu abia a putut rosti cateva cuvinte: "Zambesc pentru ca ma bucur foarte tare.

Asta inseamna ca nu o sa ies eu in seara asta. in acelasi timp, am sentimentul ca nu va iesi niciunul dintre noi patru. Ma bucur foarte mult ca sunt a doua in clasament. Vreau sa multumesc publicului pentru lucrul acesta, au un mare aport in acest concurs ca ne urmaresc si ne sustin. Nu stiu ce sa spun, pur si simplu sunt foarte bucuroasa!"

SURVIVOR ROMANIA 2021. GESTUL Elenei Marin dupa ce Maria Chitu iese favorita publicului

Citeste si: Raluca Dumitru, GEST neasteptat fata de Elena Marin dupa eliminarea de la Survivor Romania!

De partea cealalta, a Faimosilor, Elena Marin care de ceva timp s-a apropiat de Maria Chitu a parut extrme de fericita pentru tanara Razboinica spre disperarea lui Marius si a lui Andrei care s-au vazut automat nominalizati spre eliminare.

Elena Marin i-a luat apararea Mariei Chitu dupa Jocul de Comunicare cand Raluca Dumitru a avut o iesire la adresa tinerei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Raluca:   "Ai 22 de ani. Când o să ajungi la 30, o să gândești altfel, o să vezi."

Maria:"  Probabil, dar deocamdată am 20."

Raluca: "Ești mai ușor de păcălit."

Elena:  "Mai grav când ești păcălit la 34."

Raluca:  "Da, e mai grav când nu ai minte la 33."

Elena:  "E nasol când la 34 ești pervers și îți vezi interesul, Raluca."

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.