Reacția neașteptată a lui Mario Fresh după ce iubita lui a luat permisul. Care a fost primul lucru pe care i l-a spus Alexiei

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 13 apr 2023, 04:55

Reacția neașteptată a lui Mario Fresh după ce iubita lui a luat permisul

Sursa: Instagram

Iubita lui Mario Fresh a luat, în sfârșit, permisul. Alexia Eram a fost cea care a făcut marele anunț pe o rețea de socializare. Cum a reacționat artistul când a aflat vestea?

Zi mare pentru iubita lui Mario Fresh, tânăra a luat permisul de conducere, în sfârșit. Nu este prima dată când Alexia Eram se înscrie la școala de șoferi. În urmă cu doi ani, tânăra a mai avut o tentativă de a susține examenul de conducere, însă, la acea vreme, a declarat că nu se simte pregătită, astfel a renunțat. 

Alexia Eram și-a luat permisul de conducere. Cum a reacționat Mario Fresh

Alexia Eram, iubita celebrului cântăreț, Mario Fresh, și-a luat permisul de conducere astăzi, după ce timp de câteva săptămâni a postat pe pagina sa de Instagram că face școala de șoferi, se pare că permisul a venit mai repede de cât se aștepta. 

Ei bine, nu este prima dată când Alexia se înscrie la școala de șoferi. În 2020, aceasta le dezvăluia internauților pe Instagram, acolo unde este foarte activă, că face chestionare pentru a merge să susțină sala, însă, vedeta nu a mai dezvăluit nimic de atunci, până acum câteva zile când

a spus că face din nou școala.

Citeste si: Alexia Eram a ajuns de urgență la spital! „Am fost la spital să-mi fac o perfuzie să-mi revin” Iată cum se simte tânăra în prezent!

”Vreau să fac niște chestionare. Pentru că luni dau sala.  Știu că v-am spus de atâtea săptămâni că merg să dau sala, problema este că n-au putut să-mi închidă dosarul pentru că mai aveam niște ore de condus și nu mă simt pregătită.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu mă simțeam pregătită să-l dau săptămâna trecută sau la începutul săptămânii acesteia, așa că o să-l dau luni, promit.

Și vă spun ce am făcut, dacă l-am luat sau l-am picat. Dacă nu vă spun înseamnă că am picat. Glumesc, nu o să pic. Sper!”, a mărturisit Alexia Eram la acea vreme.

Mario Fresh a fost foarte fericit să afle că iubita lui a luat permisul, iar de acum nu va mai fi nevoi să conducă doar el.

”Asa da!🤍 bravo cap”, este comentariul pe care Mario Fresh i l-a lăsat Alexiei la postarea în care anunță că a luat permisul.

Citeste si: Mario Fresh și Mira, apariție surprinzătoare! Fanii au răbufnit: „Să ne înțelegem, Alexia Eram a fost de acord cu acele atingeri?!”