Reacția neașteptată a lui Philip după ce Berna a anunțat că sunt în pragul despărțirii. Gestul fostului concurent de la Puterea Dragostei a uimit pe toată lumea

Autor: Amalia Georgescu
Berna și Philip, foști concurenți la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Nu au mai fost văzuți împreună și foarte multe persoane s-au întrebat dacă au decis să pună capăt relației. Berna a dezvăluit că ea și Philip sunt pe punctul de a se separa, iar la scurt timp, el a făcut un gest la care nimeni nu se mai aștepta.

Povestea de iubire dintre Berna și Philip a început la Puterea Dragostei, acolo unde fostul concurent a cerut-o în căsătorie, iar după ce s-au întors în România, cei doi au continuat să lupte împreună pentru visul de a avea o familie. Dacă la început totul a mers perfect între ei, ulterior au apărut discuțiile și au fost de mai multe ori pe punctul de a pune punct relației.

Ce se întâmplă acum între cei doi?

Berna și Philip s-au despărțit definitiv? Fosta concurentă de la Puterea Dragostei, dezvăluiri emoționante

Invitată în platoul Wowbiz, Berna și-a deschis sufletul și a dezvăluit că lucrurile nu mai merg deloc între ea și Philip și că în ultima perioadă s-au răcit unul față de celălalt. Deși nu s-au despărțit în mod oficial, fosta concurentă de la Puterea Dragostei  a mărturisit că petrec din ce în ce mai puțin timp împreună, că nu mai comunică, astfel că sunt șanse mari să pună punct poveștii de iubire.

„În ultimul timp ne-am tot certat și vă spun sincer, cred că relația o să se sfârșescă. Asta simt eu. Ne-am dat mii de șanse. Nu pot să zic că s-a sfârșit povestea de iubire, dar nu știu ce s-a întâmplat între noi. Sincer eu îmi doresc să rămân cu el, doar că e vorba de înțelegere și dacă nu există înțelegere... Poate că ne lipsește comunicarea, timpul petrecut împreună, pentru că nu prea îl mai petrecem împreună în ultima perioadă, atenția, lucrurile astea.

Ne-am răcit amândoi. Nu pot să zic că nu o să ne mai împăcăm niciodată, dar simt că de data asta poate ar fi o despărțire totală. Acum sunt foarte detașată. M-am calmat mult mai ușor, pentru că e foarte greu să treci peste o despărțire și să stai tot în ceartă. Tot din gelozie, adică nu pot să spun că nu există gelozie. Credeți-mă că deja m-am săturat, nu mă mai interesează absolut deloc.
Poate să fie altă fată în viața lui, pe mine nu mă mai interesează, pentru că eu știu că am un loc în inima lui. Acea persoană poate să fie bună o lună, două, dar dacă eu dispar definitiv din viața lui o să intervină dorul ăla și nu
 e vorba aici de alte persoane. E vorba despre noi doi”, a spus Berna pentru Wowbiz. 

Citeste si: Berna şi Philip de la "Puterea Dragostei" s-au căsătorit?! Ce i-a dat de gol pe cei doi foşti concurenţi

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După ce Berna a făcut publice detalii referitoare la relația ei cu Philip, cei doi au apărut împreună într-o emisiune de televiziune, iar Philip a făcut un lucru la care nimeni nu se aștepta, având în vedere cele relatate de Berna. Fostul concurent de la Puterea Dragostei i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste logodnicei lui, semn că are în continuare sentimente puternice pentru ea și că nu își dorește să o piardă. 

„Iubirea mea, te iubesc foarte mult, lângă tine am vrut să îmi fac o familie frumoasă, să avem niște copii frumoși și să îmbătrânim ținându-ne de mână. Ești tot ce mi-am dorit pe lumea asta și mă bucur că ești lângă mine trup și suflet și fără tine poate nu eram astăzi omul ăsta împlinit. Mă doare sufletul să văd ce e acum între noi și nu speram niciodată să se întâmple chestia asta.”, i-a spus Philip Bernei în cadrul unei emisiuni de televiziune. 

Citeste si: Berna, momente cumplite dupa operatia de marire a sanilor! Ce s-a intamplat cu fosta concurenta de la Puterea dragostei?

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.