Reacția neașteptată pe care a avut-o Isa, fiica Oanei Roman, la întâlnirea cu bunicul ei, Petre Roman. Iată cum au fost surprinși cei doi

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 09 iun 2022, 12:42

Reacția neașteptată pe care a avut-o Isa, fiica Oanei Roman, la întâlnirea cu bunicul ei, Petre Roman. Întreg momentul a fost surprins de vedetă

Sursa: Instagram Oana Roman

Oana Roman s-a emoționat până la lacrimi în momentul în care a văzut reacția fiicei sale la întâlnirea cu bunicul ei, Petre Roman.

Oana Roman a luat parte la organizarea unui eveniment la Palatul Ghica, unde în aceste zile are loc o expoziție de artă contemporană, la care a participat și nimeni altul decât Petre Roman, care este un iubitor de artă și care a vrut să fie alături de fiica lui în aceste momente. Prezentă la eveniment a fost și Isa, nepoata fostului premier al României, care a avut o reacție incredibilă când și-a văzut bunicul.

Cum a fost surprins Petre Roman la întâlnirea cu nepoata lui

Oana Roman a luat parte la organizarea unui eveniment de artă contemporană care se desfășoară în aceste zile la Palatul Ghica din București. Pentru că iubește arta și are o pasiune incredibilă pentru tablouri, Petre Roman nu a putut să nu ia parte la un astfel de eveniment, mai ales că este organizat de fiica lui. 

”Tata a venit să mă susțină, mai ales că este un mare iubitor de artă”, a scris Oana Roman în dreptul fotografiei cu Petre Roman.

La eveniment a fost prezentă și fiica Oanei Roman, Isa, care s-a bucurat enorm când și-a văzut bunicul, ba chiar i-a sărit în brațe în văzul tuturor, semn că i-a fost foarte dor de el.

Citeste si: Ce comentariu i-a lăsat Oana Roman pe rețelele de socializare Ancăi Ciota, care este însărcinată în aproape 9 luni: N-am rușine și arăt nașpa

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Vedeta a fost cea care a surprins momentul emoționant bunic-nepoată și parcă i-a venit să plângă la vederea acestor imagini.

Oana Roman a postat pe Instagram, la story, imaginea cu tatăl și fiica ei, fiind extrem de mândră de ei.

”Isa s-a bucurat să-l vadă pe tataie. Când l-a văzut i-a sărit în brațe și l-a îmbrățișat tare. Eu am avut lacrimi de emoție”, a mai scris Oana Roman în dreptul fotografiei în care se află Isa și Petre Roman.

Vedeta ține foarte mult la tatăl ei, iar prezența lui în viața fiicei sale este extrem de importantă pentru ea. Momentul emoționant care a avut loc între ei la Palatul Ghica a bucurat-o enorm pe Oana.

Citeste si: În ce condiții stă Mioara Roman la centrul de recuperare. Oana Roman a filmat-o când se aștepta mai puțin

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.