Reacția prințului William, după ce Kate Middleton a anunțat încheierea ședințelor de chimioterapie: „Este încă un drum lung de parcurs”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 11 sep 2024, 19:59

În timpul primei sale apariții publice după acest anunț, William a făcut câteva declarații neașteptate, catalogând sfârșitul chimioterapiei drept o „veste bună”

Sursa: Instagram princeandprincessofwales

Recent, Kate Middleton, a anunțat că și-a încheiat tratamentul de chimioterapie, veste care a stârnit reacții atât din partea publicului, cât și a soțului său, Prințul William.

În timpul primei sale apariții publice după acest anunț, William a făcut câteva declarații neașteptate, catalogând sfârșitul chimioterapiei drept o „veste bună”, dar a subliniat că soția sa mai are încă un drum lung de parcurs în procesul de recuperare.

Citește și: N-o să-ți vină să crezi cum era poreclit Prințul Harry de către colegii săi. Ducele de Sussex a stârnit controverse după recunoașterea consumului de substanțe interzise în adolescență

Cum a reacționat prințul William, după ce Kate a anunțat că este „cancer free”

Atunci când jurnaliștii l-au întrebat cum se simte soția sa după ce a încheiat chimioterapia, prințul William a fost mai rezervat, spunând:  „Este o veste bună, dar mai este încă un drum lung de parcurs”.

Această apariție a avut loc marți, în Llanelli, Carmarthenshire, la doar o zi după ce Kate a publicat un videoclip emoționant pe rețelele sociale, în care a anunțat finalizarea tratamentului de șase luni.

În acel clip, Prințesa de Wales a împărtășit momente speciale alături de copii și de Prințul William, toți bucurându-se de activități în aer liber. Scenele surprinse îi arată râzând, alergând, urcându-se pe baloți de paie și jucându-se pe nisip, imagini care transmit optimism și speranță.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

În acest sfârşit de vară, nu pot să vă spun cât de uşurată sunt că mi-am terminat în sfârşit tratamentul de chimioterapie. Ultimele nouă luni au fost incredibil de dificile pentru familia noastră. Viaţa aşa cum o ştii se poate schimba într-o clipă, iar noi a trebuit să găsim un mijloc să navigăm pe aceste ape tumultoase şi drumuri necunoscute”,  a spus Kate Middleton, într-un mesaj publicat pe reţelele sociale.

În timpul vizitei sale la o școală din Llanelli, Prințul William a fost întâmpinat de un grup numeros de oameni, care i-au transmis gânduri bune și urări de sănătate pentru Kate. De asemenea, el a primit și o scrisoare destinată prințesei, semn al sprijinului public pe care familia regală îl primește în această perioadă delicată.

Amintim că la data de 22 martie, Catherine, Prințesa de Wales, a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer și că urma să înceapă un tratament preventiv de chimioterapie.

Deși acum a încheiat această etapă dificilă, provocările nu s-au încheiat, iar procesul de recuperare va continua.

 


Gagea pare să se răcească tot mai mult de Alexandra, ceea ce o face pe tânără să izbucnească în lacrimi, întrucât ea încă mai are sentimente puternice pentru iubitul ei.