REACTIA PUBLICA a lui Stefan Ciuculescu fata de Elena Marin dupa ce este eliminat de la Survivor Romania 2021!

Author: Alice Popescu
Actualizat: 21 iun 2021, 08:37
Stefan Ciuculescu, reactie fata de Elena Marin dupa eliminare

Stefan Ciuculescu a fost eliminat de la Survivor Romania 2021, insa reactia lui fata de Zanni si Elena Marin spune totul despre caracterul sau.

Stefan Ciuculescu a dat dovada de multa tarie de caracter si o atitudine impecabila in Consiliul de Eliminare de duminica seara de la Survivor Romania 2021. Concurentul care a intrat printre ultimii concurenti la Survivor Romania 2021 a recunoscut ca ii pare rau ca paraseste competitia, insa o face cu capul sus pentru ca a dovedit ca este un bun sportiv pe traseu si un om de caracter in camp, acest lucru recunoscand si cel care l-a trimis spre eliminare si anume Zanni.

Desi au avut numeroase conflicte si chiar s-au luat la bataie la un moment dat, Stefan si Zanni s-au despartit mai mult decat prieteni.

Mesajul lui Stefan Ciuculescu pentru Elena Marin dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. ELIMINARE imprevizbila la Survivor Romania 2021. Cine a parasit competitia dintre Elena Marin, Stefan Ciuculescu, Maria Chitu si Albert Oprea

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Am avut o mie de discuții constructive, mature și realiste. Cine a vrut să le accepte bine, cine nu, nu este problema mea.  În momentul ăsta toată lumea îmi cunoaște părerile despre toți. Votul meu poate să meargă doar spre unul, nu pentru că nu-mi place de el, ci pentru că nu am alternativă.

Sebi este o ultimă opțiune, nu o alternativă. Votul meu merge către Ștefan. Îmi e foarte drag, dar el este cel mai drept și asumat din orice punct de vedere de la Survivor. Ștefan are tot respectul meu.”

La randul sau, Stefan a recunoscut ca se astepta sa iasa din competitie si chiar a dezvaluit ca si-a asumat absolut totul pe parcursul competitiei si atunci cand a gresit si cand a spus lucrurilor pe nume si poate a deranjat pe multi.

In ce o priveste pe Elena Marin, desi in ultimele zile a criticat-o dur pentru atitudinea ei la Survivor Romania, cand si-au luat la revedere, public, Stefan Ciuculescu i-a spus sa vina cu trofeul acasa pentru ca merita: "Nu pot decât să fiu mândru că am făcut parte din cei opt. Este o onoare pentru că am luptat în Dominicană, mă bucur că am avut ocazia să fiu comentat de dvs.
Le doresc celor șapte baftă și sunt bucuros că am avut ocazia să dorm cu voi în baracă și că am împărțit același camp. Elenuș, ce-mi doresc de la tine e să te văd în finală și mai lasă gloanțele să treacă pe lângă tine, nu te mai înfige în ele”