Reacția românilor când au văzut o filipineză cum mănâncă sarmale românești: „Tot orez este și în sarmale”. Videoclipul a devenit rapid viral

Autor: Silvia Cirstea

Reacția românilor când au văzut o filipineză cum mănâncă sarmale românești 

Sursa: TikTok

Mai mulți români au reacționat imediat când au văzut o filipineză cum mânâncă sarmale românești. Videoclipul a devenit viral în mediul online!

O filipineză stabilită în România s-a filmat în timp ce mânca sarmale românești cu mămăligă și a postat videoclipul pe contul ei oficial de TikTok. La scurt timp după ce a publicat imaginile, mai mulți români au reacționat, iar clipul a devenit viral. Iată ce au spus urmăritorii români ai filipinezei când au văzut-o degustând preparatul tradițional!

O filipineză s-a filmat în timp ce mânca sarmale românești

O filipineză căsătorită și stabilită în România îi încântă pe urmăritorii săi de pe rețelele de socializare cu fel și fel de rețete tradiționale din țara sa natală. Aceasta le arată românilor cum să pregătească diverse rețete filipineze și nu numai. Mai mult decât atât, filipineza împărtășește cu urmăritorii săi de pe TikTok și părerile sale legate de preparatele tradiționale de la noi din țară. Chiar în cadrul unui videoclip recent, aceasta s-a filmat în timp ce mânca sarmale românești făcute de bunica soțului ei.

Bineînțeles că videoclipul a devenit rapid viral, iar reacțiile românilor nu au întârziat să apară. Cât despre părerea filipinezei despre preparatul tradițional îndrăgit la noi în țară, aceasta spune că îi plac foarte mult sarmalele, ba chiar mărturisește că știe să le și gătească. Deși recunoaște că la început nu îi plăcea mirosul de varză murată, acum pare că lucrurile s-au schimbat radical.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

„Mie îmi place iute și soțul meu s-a învățat cu iute. Nu mâncăm orez astăzi, pentru că avem sarmale cu mămăligă. Când am venit aici în România nu îmi plăcea mirosul la varză murată, dar acum...Sarmaua e bună, e prea bun. Știu să fac sarmale, dar nu am mai făcut de mult. Când am fost în Anglia am făcut sarmale. Știu să fac și mămăligă, dar soțul meu știe mai bine.”,

a menționat filipineza, în cadrul videoclipului postat pe rețelele de socializare.

Citește și: Un american venit în vizită în Brașov a fost uimit de prețul căpșunilor din piață: „Este foarte ieftin față de magazin”

@joyfulmihailescu Sarmale cu mamaliga! 🤤 #mukbang #pinayinromania🇵🇭🇷🇴 #sarmale #filipineza ♬ original sound- Mihailescu Joy

Cum au reacționat românii când au văzut-o pe filipineză mâncând sarmale

La scurt timp după ce Joy, filipineza stabilită în România, a publicat videoclipul cu ea în timp ce mănâncă sarmale, o mulțime de comentarii au apărut pe contul său de TikTok. Se pare că mulți români au rămas surprinși de faptul că filipineza îndrăgește preparatele noastre tradiționale, iar alții au ținut să o felicite pentru modul în care vorbește limba română.

Pe de altă parte, mulți au remarcat și faptul că filipineza mai încurcă anumite preparate românești, însă și așa i-au transmis numai cuvinte de laudă.

„Tot orez este și în sarmale./ Prietena mea filipineză când a mâncat prima oară sarmale nu i-au plăcut/ Se mai întâmplă să le încurci, dar te iertăm că ești de-a noastră acum./ Felicitări, draga mea! Vorbești destul de bine româna.”, au fost doar câteva dintre reacțiile românilor, la videoclipul postat de filipineză pe TikTok.