Reacția Simonei Halep după audierile de la TAS: „Coșmarul s-a încheiat”. Sportiva a povestit totul într-o postare

Autor: Diana Ghita

Simona Halep a fost audiată la TAS 

Sursa: Facebook Simona Halep

Între 7 și 9 februarie, au avut loc audierile de la TAS ale Simonei Halep, în vederea acuzațiilor de dopaj, care i-au fost aduse în octombrie 2022.

După rezultatul pozitiv al testul antidoping care i s-a făcut în urmă cu un an și jumătate, în cadrul competiției US Open, Simona Halep s-a prezentat la audieri în cadrul Tribunalului de Arbitraj Sportiv, din Elveția.

Cum au decurs audierile Simonei Halep

Deși ultima zi de audieri a fost pe data de 9 februarie, Simona Halep s-a menținut rezervată în declarații.

Însă, după aproape două săptămâni, tenismena a decis să povestească ce s-a întâmplat la TAS, și cum au decurs audierile.

„Coșmarul pe care l-am trăit de un an și jumătate s-a încheiat. Am avut șansa să-mi prezint apărarea în fața TAS, să arăt că nu m-am dopat în niciun fel, ceea ce am spus din prima zi, când am fost acuzată”,  a scris sportiva într-o postare pe pagina ei personală de Instagram.

Simona este ferm convinsă că suplimentele pe care le-a luat înainte de US Open au fost contaminate cu Roxadustat, motiv pentru care a dat în judecată compania canadiană care le produce, dorind despăgubiri în valoare de 10 milioane de dolari de la aceasta.

Citește și: Simona Halep dă în judecată compania care a produs suplimentul contaminat! Sportiva cere daune de ordinul milioanelor de dolari

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Cine a sprijinit-o pe Simona Halep în tot acest timp

După ce a explicat cum au stat lucrurile, susținându-și nevinovăția, tenismena așteaptă, acum, verdictul judecătorilor în cazul de dopaj care i-a adus suspendarea din tenis. 

„Acum aștept decizia cu capul sus și am vrut să vă mulțumesc vouă, fanilor, jucătorilor, foștilor jucători, legende ale acestui sport, sponsorilor mei și tuturor celorlalți pentru sprijinul uimitor, toate mesajele și videoclipurile pe care le-ați făcut pentru mine în această perioadă chinuitoare pe care am avut-o”,  a

mai transmis sportiva, în postare.

Citește și: Simona Halep, audiată la TAS. Sportiva a contestat suspendarea de patru ani pentru dopaj

Nu în ultimul rând, Simona Halep a ținut să le mulțumească tuturor celor care nu și-au pierdut încrederea în ea și care au ajutat-o să treacă prin toată această perioadă dificilă, promițându-le că îi va ține la curent cu modul în care va evolua situația.

„Vă mulțumesc pentru încrederea dumneavoastră necondiționată. Acest sprijin a însemnat enorm pentru mine și mi-a dat putere să continui să lupt în fiecare zi pentru a arăta adevărul! Voi împărtăși veștile despre cazul meu cu toți, imediat ce le primesc. Vă doresc toate cele bune. Binele și adevărul triumfă întotdeauna”,  a adăugat sportiva.