REACTIA ULUITOARE a unui salvamar dupa ce a fost tras la raspundere ca nu si-a facut datoria

Editor: Alina Dirdala Author: A.D.
Actualizat: 05 oct 2020, 18:40

Este strigator la cer cum reactioneaza un salvamar din Saturn, atunci cand este tras la raspundere ca nu si-a facut datoria, desi este platit sa salveze oameni de la moarte!

Inger pazitor pentru un tanar prins in valurile marii a fost un turist, in vreme ce salvamarul privea scena de pe mal. Ce a urmat este uluitor! „ Nu ne dau nimic (n.r. salarii), n-avem ce sa facem! ”. Aceasta este reactia uluitoare a unui salvamar din Saturn in fata turistilor care-l acuza ca n-a sarit sa salveze un om care se ineaca. Cu vocea tremuranda, i-a convins pe toti cei adunati pe plaja ca nu este platit si ca foamea il impiedica sa munceasca!

Din spusele martorilor, cel care a sarit in ajutorul barbatului din Bucuresti,

prins in capcana curentilor, a fost un turist, un om care nu este antrenat sau platit pentru asta, dar care a dat dovada de omenie. Salvamarul aproape ca plange de neputinta in fata zecilor de oameni adunati in jurul lui. Dupa toata intamplarea dramatica, am incercat sa-l gasim. Intr-unul dintre posturile de unde se vede totul, nu e nimeni.

Turistii care nu isi pot permite un sezlong si o umbrella se pot adaposti fara probleme in acest foisor, unde ar fi trebuit sa vegheze un salvamar.

Steagurile sunt aruncate intr-un colt, iar mesajele inscriptionate in lemn, cel mai probabil de salvatori, vorbesc de la sine.

##VIDEO119999##

Abia in departare, se zareste si un salvamar. Nu pare plecat sa salveze vieti, ci ca sa plimbe doua domnisoare. La scurt timp dupa ce reprezentantii primariei ne-au lamurit in privinta situatiei, salvamarul care se plangea ca munceste pe degeaba, doar ce mancase, alaturi de colegi, la o terasa cu care primaria are contract.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Exista si exemple de salvatori care isi fac datoria chiar si cand presiunea este mare. Aseara, la Neptun, salvamarii au cautat cot la cot cu scafandrii, trupul unui turist din Cluj care a fost luat de valuri. N-au tinut cont de curentii puternici si s-au aruncat in apa.

Problema salariilor salvamarilor este aceeasi in fiecare an.

Este o responsabilitate pe care guvernul o arunca pe umerii primariilor si invers. Primariile s-au vazut nevoite si anul acesta sa plateasca salvamarii din bugetele locale, urmand sa isi recupereze banii de la Guvern abia in toamna.