Reacția virală a unei femei în momentul în care partenerul i-a cerut să-i facă bagajul: „Eu în schimb vreau un inel”. Condiția pusă de partenerul ei pentru a fi cerută în căsătorie

Autor: Diana Bostan

Ea este Adina Nemulțumita

Sursa: Captură TikTok

Un cuplu de români a devenit viral pe TikTok pentru modul inedit în care abordează problemele. Iată cum a reacționat tânăra în momentul în care partenerul a pus-o să-i facă bagajul!

Transparenți și plin de ironie, simpaticii parteneri au atras mii de aprecieri și urmăritori pe TikTok prin schimbul lor acid de replici. Nemulțumită de faptul că nu a fost încă cerută în căsătorie, tânăra a refuzat să-i facă bagajul soțului care se pregătea de o călătorie de afaceri.

Reacția femeii în momentul în care soțul a rugat-o să-i facă bagajul

Adina Nemulțumita, așa cum este cunoscută pe TikTok, nu a stat pe gânduri în momentul în care partenerul ei i-a spus să-i facă bagajele, iar reacția ei a ajuns virală în mediul online.

Tânăra l-a refuzat, însă partenerul ei a insistat spunând că aceasta este datoria ei, să împacheteze și să despacheteze.

Citește și: Reacția virală a unui turist străin care încearcă pentru prima dată papanași: „Wow, nu dezamăgesc deloc”. Întregul moment a fost postat pe o rețea socială

Tânăra le-a dezvăluit internauților că nu-și refuză partenerul din răutate, ci pentru faptul că așteaptă altceva în schimb, un inel.

Nemulțumita susține că nu intră în obligația ei să-i facă bagajul, ci doar atunci când se va vedea cu inelul pe deget.

Bărbatul nu a cedat și vine cu condiții. Acesta îi va da inelul în momentul în care vor rezista șase luni fără ceartă. „Ți-am spus când vine inelul. Când stăm minim șase luni fără să ne certăm. Dacă șase luni rezistăm fără să ne certăm, vine inelul.

Promit că vine inelul”, a spus acesta, pe TikTok.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Tânăra le-a explicat urmăritorilor săi motivul pentru care refuză să-i facă bagajele, dar și condițiile pe care trebuie să le respecte pentru primi inelul de logodnă.

„Am de făcut bagaje pentru că el nu se descurcă singur când de fapt îi este foarte lene. Dar eu în schimb vreau un inel ca și apreciere pentru fiecare lucru pe care eu îl fac în locul lui.

Inelul vine cu condiții care presupun 6 luni fără să ne certăm...deci nu o să vină niciodată pentru că ne certam zilnic. Nu rămâne decât să se descurce singur, nu?”, a scris aceasta, în descrierea clipului.

@adinanemultumita Am de facut bagaje pentru ca el nu se descurca singur cand de fapt ii este foarte lene. Dar eu in schimb vreau un inel ca si apreciere pentru fiecare lucru pe care el fac in locul lui.
Inelul vine cu conditii care presupun 6 luni fara sa ne certam 😂 deci nu o sa vina niciodata pentru ca ne certam zilnic. Nu ramane decat sa se descurce singur, nu? #couple #couplestiktok #couplegoals #comedycouple #ringonmyfinger @Dubai Property By Paul ♬ original sound- Adina Nemulțumita

Postarea a strâns mii de comentarii și aprecieri

Internauții nu au rămas indiferenți, lăsând mai multe comentarii de susținere și apreciere pentru nemulțumită. Modul în care cei doi se ceartă și replicile acide au stârnit zâmbete printre urmăritorii lor.

Citește și: Ce a făcut Culiță Sterp după ce Milan a pierdut 100 de euro: „Nu-mi vine să cred”. Ce superstiție are artistul cu privire la banii pierduți

„Ce farmec ar mai avea dacă nu v-ați mai certa”/ „Îmi plac scenele voastre”/„Ce femeie faină ești, nu iți lipsește nimic... Decât un bărbat care să te aprecieze și să te iubească”/ „I nelul nu se cere niciodată! Dacă nu vine, dar tu ești bine, continui ce ai. dacă nu vine și tu nu ești bine atunci.... , au fost doar o parte din comentariile lăsate de internauți la această postare.

Nemulțumita a venit și cu precizări în secțiunea de comentarii, susținând că așa se tachinează cei doi. În ciuda cuvintelor tăioase, ce fac deliciul internauților, cei doi se iubesc și se respectă extrem de mult.