Reacția virală a unui turist străin care încearcă pentru prima dată papanași: „Wow, nu dezamăgesc deloc”. Întregul moment a fost postat pe o rețea socială

Autor: Diana Bostan

Un turist străin a încercat papanași pentru prima dată

Sursa: Captură TikTok

Reacția unui turist străin care încearcă papanași a devenit virală pe TikTok. Iată ce a spus tânărul despre gustul papanașilor românești!

Un turist străin aflat în Cluj-Napoca a avut ocazia să guste pentru prima dată desertul românesc popular, papanași. Experiența sa culinară a fost documentată într-un videoclip care a devenit rapid viral pe rețelele sociale, în care își exprimă entuziasmul pentru această delicatesă.

Tânărul a avut o reacție inedită în momentul în care a gustat papanașii

Turistul le-a dezvăluit internauților că se află în Cluj-Napoca și este pe cale să încerce papanași pentru prima dată.

Reacția sa imediată după primele îmbucături a fost de uimire, menționând că poate simți gustul afinelor, amestecate cu o cremă și caramel pe deasupra, ceea ce a făcut desertul și mai delicios.

Citește și: Un american venit în vizită în Brașov a fost uimit de prețul căpșunilor din piață: „Este foarte ieftin față de magazin”

Continuând să savureze papanașii, turistul a fost impresionat de dulceața și complexitatea aromelor, oferindu-le un scor de 10 din 10.

A remarcat că papanașii sunt un desert foarte cunoscut în România și că experiența sa a depășit așteptările.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

„Oh, Doamne, simți gustul afinelor, amestecate cu ceva ca o cremă, este cremă? Este caramel? Parcă sunt picături de caramel pe deasupra? Presărate, da. Oh, Doamne, ce arome! Dulceața... 10 din 10”, a fost reacția tânărului care a încercat papanași pentru prima dată.

@5outhy Trying a traditional Romanian desert called “Papanași” for the first time in Cluj-Napoca, Romania 🇷🇴🫶🏼 #clujnapoca #cluj #românia #romania #tiktokromania #foryouromania #pentrutine #fypromania #foryou #fyp #5outhy #food #romanianfood #romaniandesert ♬ original sound- 5outhy

Turistul străin a devenit expert în papanași

Pentru a împărtăși din experiența sa, el a oferit și un sfat. Acesta și-a îndemnat urmăritorii să încerce să ia jumătate din papanaș și apoi să-l înmoaie din nou în sos, subliniind suculența și gustul incredibil al desertului. Turistul nu s-a lăsat până nu a terminat întreaga porție de papanași.

Citește și: Șocul cultural avut de un tânăr din Africa în momentul în care a venit să studieze în România: „Este considerat nepoliticos”. Întreaga experiență a fost împărtășită pe TikTok

„Papanașii sunt un desert românesc foarte cunoscut și, wow, nu dezamăgesc deloc. Uitați-vă la asta. Este de-a dreptul... delicios. Wow. Atât de gustos. Încearcă să iei jumătate și apoi să-l înmoi din nou în sos.

Uitați-vă la asta. Uitați-vă la toată suculența. Oh, Doamne. Wow, este incredibil. 10 din 10.”, a mai spus acesta.

El a încurajat pe toți cei care vizitează orașul să nu rateze această delicatesă românească, considerând-o o experiență culinară de neuitat. Internauții au apreciat sinceritatea, dar și pofta cu care tânărul a mâncat din papanași. Aceștia nu doar că i-au apreciat clipul, dar l-au încurajat să guste și alte feluri de mâncare tradiționale românești, precum sarmale, varză cu cârnați, murături.