Reacția Virginiei după ce Moldo i-a dăruit Teodorei un buchet de flori: „Ai făcut asta ca să fii în rând cu ceilalți”. Cum a răspuns Moldo acestei păreri

Autor: Diana Ghita

Virginia a vorbit despre apropierea dintre Moldo și Teodora

Sursa: Captură YouTube Kanal D

În ediția de sâmbătă, 10 august, din emisiunea „Casa iubirii”, a început o discuție inconfortabilă pentru Moldo, legată de gestul pe care l-a făcut pentru Teodora în episodul anterior. Acesta i-a dăruit un buchet cu flori imediat după ce a încheiat cunoașterea cu Virginia.

După ce i-a dăruit Teodorei un buchet cu flori în camera roșie, Moldo a primit numeroase critici din partea concurenților din „Casa iubirii”, întrucât, din punctul lor de vedere, tânărul ar mai fi trebuit să aștepte până să facă acest gest, ci nu să-l facă imediat după separarea de Virginia.

Cum a reacționat Virginia după ce Moldo i-a dăruit Teodorei un buchet de flori 

Deși majoritatea concurenților au avut comentarii negative despre gestul lui Moldo, Virginia nu a părut atât de afectată, întrucât nu au avut o cunoaștere aprofundată.

Robert:   „Virginia, ce părere ai de faptul că atât de repede s-a făcut această schimbare și Moldo a luat inițiativa de a lua buchetul să se ducă cu el în camera roșie să i-l ofere Teodorei?”.

Virginia: „De la mine la ea e normal, că n-am avut cine știe ce cu Moldo încât să aștepte el să treacă nu știu cât timp încât să poată să-și dea voia să cunoască o altă fată, adică e normal. Iar referitor la buchetul de flori, aici prefer să nu-mi dau cu părerea”.

Citește și: Virginia și Moldo au încheiat cunoașterea! Andreea Mantea crede că totul ar fi pornit de la Teodora. Care este, de fapt, adevăratul motiv al separării

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Ce răspuns i-a oferit Moldo Virginiei, după ce și-a spus părerea despre gestul lui

Sebastian, însă, a insistat ca Virginia să își exprime punctul de vedere despre gestul lui Moldo de-ai dărui atât de rapid un buchet de flori Teodorei, iar concurenta a fost de părere că tânărul nu pare să fi făcut din suflet acest lucru. Mai degrabă, Moldo s-ar fi simțit constrâns de situație, în viziunea Virginiei.

„Este un gest foarte frumos, doar că el a spus ieri o chestie care poate fi puțin interpretabilă, la modul că dacă el era singurul dintre băieți care nu se oferea să ia acel buchet, era dubios. Înseamnă că tu, poate, ai făcut asta ca să fii și tu în rând cu ceilalți”,  a spus tânăra.

Citește și: Teodora, mesaj cu subînțeles pentru Moldo? „Te ador”. Ce a postat concurenta de la „Casa iubirii” după ce tânărul a început să se apropie de ea

Însă Moldo a adus în prim-plan faptul că, indiferent de ce ar fi făcut cu buchetul care a apărut în casa băieților, tot ar fi apărut controverse: „Fie dacă îmi arătam interesul de a lua buchetul, fie că nu mă arătam, un subiect tot se crea”.

Sebastian a ținut, totuși, să-și contrazică colegul: „Eu cred că ar fi luat altcineva buchetul de flori și nu ar mai fi fost niciun alt subiect legat de tine”.