Reacție halucinantă a mamei lui Beni la 2 ani dupa ce micuțul a fost adoptat de familia Sterp! Femeia a adus poliția la poarta familiei Sterp

Author: Alice Popescu
Actualizat: 09 feb 2022, 10:21

Familia Sterp, citatie din partea mamei lui Beni

Sursa: Captură YouTube

Familia Sterp a fost luata prin surprindere de reactia mamei lui Beni, baietelul pe care ei l-au adoptat, insa nu cu acte in urma cu 2 ani.

Familia Sterp a fost surprinsa zilele trecute de gestul mamei lui Beni, adolescentul care si-a petrecut ultimii doi ani din viata la ei acasa, "adoptandu-l", insa nu cu acte in regula. Femeia a mers la politie dupa mai bine de doi si a depus o plangere conform careia fiul ei ar locui la familia Sterp si ar fi pus la munci casnice. Se stie foarte bine ca Beni a hotarat singur sa ramana in cadrul familiei in urma cu 2 ani cand nu a mai vrut sa plece.

Cat despre ceea ce face el in cadrul gospodariei, atat adolescentul cat si membrii familiei au dezvaluit intr-un vlog ca Beni ii ajuta la treburile casnice, insa conform varstei lui asa cum fac si copiii crescuti de mama Geta. In plus, Beni nu a fost sub nicio forma exploatat de catre familie, ba mai mult, acestia l-au imbracat, l-au luat la petreceri, l-au dus la scoala tratandu-l fix ca pe un membru si frate mai mic.

Citeste si: Detalii incredibile despre adevărata familie a lui Beni. Iancu Sterp a făcut totul public: "Vrea salariul lui să îl dea la păcănele!" Unde l-a dus pe mama pe Beni pentru a scoate bani de pe urma lui

Mama lui Beni a adus politia acasa la familia Sterp

Iancu Sterp a facut publica toata citatia femeii care spune ca micul Beni este exploatat de catre familia Sterp.

Mai mult, ei s-au trezit cu politia la poarta cu documentul respectiv semnat de mama lui Beni: "Familia Sterp posteaza pe internet filmulete cu acesta fara acordul mamei. Am fost jignita in repetate randuri de aceasta familie si sunt nemultumita de relatia copilului cu aceasta familie. Familia Sterp a fost invitata in numeroase randuri la sediul Primariei orasului Hateg, Directia de Asistenta Sociala in vederea clarificarii situatiei minorului, dar familia nu a dat curs acestor invitatii.
Avand in vedere cele de mai sus, va rog sa luati masurile legale ce se impun fata de familia Sterp pentru a preveni alte situatii.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Mama lui Beni afacut plangere la politie ca fiul ei ar fi exploatat de catre familia Sterp

Citeste si: Ți se face pielea de găină! Gestul lui Beni, fiul de suflet al familiei Sterp, este cu adevărat impresionant. Ce vrea să facă cu toți banii strânși de el înainte de Sărbători

Iancu Sterp: "Mie nu prea imi vine sa cred ce scrie aici si data fiind situatia si mai ales pentru ca ne-am facut cunoscuti prin felul nostru de a fi si cum Beni este de 2 ani la noi, am zis sa afle toata lumea despre asta.

Aici sunt niste minciuni, niste aberatii. Eu cred ca maica-sa lui Beni astia vor sa scoata bani dupa noi. Eu ii mai dau si fratelui lui Beni, una alta. Ei nu au o situatia buna. Noi l-am luat pe Beni ca pe copilul nostru. Sora-mea Geta era plecata la facultate, era doar mama Geta pe acasa si i-am zis sa se mai duca si pe la el pe acasa si s-o apucat de plans cand i-am zis. Nu mai vrea sa mearga acolo. O sa vina maine de la Protectia Copilului, nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar acolo nu e de convietuit, a trecut prin niste traume acolo."

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.