Reactie neasteptata a Ancai cand l-a vazut pe Leo la Strehaia! Fosta sotie a fiert saptamani in sir, iar acum a izbucnit: "S-a spurcat cu Renata!"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 25 sep 2020, 09:45

Leo de la Strehaia a mers sa o impace pe Anca. Fosta sotie nici nu a vrut sa vorbeasca cu el.

Anca: Anca… am venit, proasto! Asa se vorbeste? Nu ma iei in brate? Nu ma faceai tu pe mine, prostule? Nu merit? Nu meriti nimic! Eu nu pot sa ma prefac ca mi-a trecut. A venit acum acasa si dupa doua zile apare cu Dana si cu Renata. De ce nu stam de vorba cand nu se filmeaza?

Leo: "Nici nu m-a luat in brate, Anca. Nu a vrut sa ma ia nici in brate..."



Chiar daca a venit la Strehaia sa isi revada familia, dar si pe Anca, fosta lui sotie, Leo nu s-a putut abtine si a comunicat pe internet atat cu Renata cat si cu mama ei. Leo a luat carasul in mana si  i-a trimis Danei un instantaneu proaspat cu ceea ce avea sa ii alunece in stomac mai tarziu. Anca nu a vrut nici a doua zi  dimineata sa aiba de-a face cu fostul sot, insa Leo era increzator ca sotia lui va fi prezenta atunci cand toata lumea se va aseza la masa.


Dupa multe pregatiri, toata lumea s-a asezat la masa in ordinea ceruta de traditia lor. In capul mesei s-a asezat nimeni altul decat Leo, insa pentru Anca nu a fost chip sa o convinga sa se alature satrei.

Leo a incercat sa o imbuneze pe Anca cu un gest frumos, insa fosta lui sotie i-a intarit si mai mult ideea ca o relatie intre ei doi ar fi imposibila.
( sursa wowbiz.ro)

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.