Reactie neasteptata a mamei lui Bercea Mondial! Si-a revarsat nervii pe jurnalisti

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:27

Doamna este nimeni alta decat mama lui Bercea Mondial! Familia ei a tinut prima pagina a ziarelor de vreo luna de zile.

A venit sa-si vada fiul la tribunal. Nu pe Bercea, ci pe fratele sau, Vasile Anghel, cunoscut si sub numele de „Amar General”. Femeia si-a varsat nervii pe jurnalisti. Nu o sa credeti cum a reactionat la o intrebare a reporterilor!
Minute bune a stat femeia pe treptele tribunalului. Avea langa ea un adevarat arsenal format din sticle ca si cum s-ar fi pregatit de un alt atac. Insa, dupa o vreme, spiritele s-au linistit.

Fratele lui Bercea si primarul unei comune doljene au ajuns dupa gratii, in urma unor descinderi in judetele Dolj si Olt. Ei sunt suspectati ca au inselat statul cu peste 360.000 de lei.

Cei doi ar fi vandut primariilor tomberoane, pubele si tobogane pentru locurile de joaca, toate cu acte false. Apoi cereau in instanta ca institutiile sa fie obligate sa le plateasca valoarea marfii, desi obiectele nu ar fi fost niciodata livrate.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cele peste o suta de dosare penale ale lui Bercea Mondial in care acesta a scapat basma curata au intrat in atentia Consiliului Superior al Magistraturii. Parchetele din judetul Olt au dat zeci de solutii de neincepere a urmaririi penale pe numele lui. Membrii CSM vor vota cu privire la posibilitatea sesizarii Inspectiei Judiciare.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.