Reactie NEASTEPTATA! Baietelul nu avea bani pentru desert, asa ca un casier i-a platit inghetata. Nu se astepta sa primeasca ASTA la schimb!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:24

Recompensa neasteptata din partea unui baietel. Un adevarat model de comportament!

 

Travis Sattler, angajatul unui fast-food din statul american Texas, se apropia de finalul turei, in momentul in care un baietel s-a apropiat de tejghea, cu cateva bancnote mototolite in mana.  Spera sa isi cumpere un desert, insa ii lipseau cativa dolari.
Sattler, in loc sa il refuze, i-a spus copilului sa isi pastreze banii si a platit desertul cu cardul sau.
Inainte sa plece, impreuna cu mama sa, baiatul a trecut pe la casa si i-a lasat un bilet lui Travis.
I-a scris "Iti multumesc pentru ca mi-ai platit desertul. Ne-ar trebui mai multi oameni ca tine". Travis a fost uimit  de mesaj, insa ce a gasit in interiorul biletului l-a lasat cu gura cascata: o bancnota de 100 de dolari, pe care care a decis sa ii economiseasca, pentru scoala de asistenti medicali.
Iata povestea intamplarii, relatata de USA Today:

Travis Sattler, angajatul unui fast-food din statul american Texas, se apropia de finalul turei, in momentul in care un baietel s-a apropiat de tejghea, cu cateva bancnote mototolite in mana.

 Spera sa isi cumpere un desert, insa ii lipseau cativa dolari.

Sattler, in loc sa il refuze, i-a spus copilului sa isi pastreze banii si a platit desertul cu cardul sau.
Inainte sa plece, impreuna cu mama sa, baiatul a trecut pe la casa si i-a lasat un bilet lui Travis. I-a scris" Iti multumesc pentru ca mi-ai platit desertul. Ne-ar trebui mai multi oameni ca tine".

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Travis a fost uimit  de mesaj, insa ce a gasit in interiorul biletului l-a lasat cu gura cascata: o bancnota de 100 de dolari, pe care care a decis sa ii economiseasca, pentru scoala de asistenti medicali.

Iata povestea intamplarii, relatata de USA Today:

 

Taguri: