REACTIE SOCANTA a lui Nicu Covaci la moartea regizorului Sergiu Nicolaescu: "Sa il ia mama dracului!" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 04 nov 2020, 07:10

Stire in curs de actualizare.

UPDATE 15:27- Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, a avut o reactie cu adevarat socanta la moartea lui Sergiu Nicolaescu.

Potrivit click.ro, acesta sustine ca regizorul ar fi trebuit sa ii dea o suma mare de bani pentru coloana sonora la filmul "Nemuritorii", bani pe care nu i-a vazut nici pana in ziua de azi. Se pare ca ar fi vorba de fabuloasa suma de 800.000
de euro.

"Sa il ia mama dracului. Cata iubire i-am purtat de-a lungul anilor, cu atat mai mult m-am convins ca a fost un om lipsit de caracter. Am sa ii atac firmele! Trebuie sa vorbesc cu avocatii mei, pentru ca nu obisnuiesc sa ma dau batut. Omul asta imi datora 800.000 de euro. Fiind securist, in gasca cu marlanii si mitocanii care conduc tara, nici cei de la Finante nu au reactionat.
Am trimis experti care au descoperit ca are sa imi dea drepturile de autor pe 40 de ani de zile. A fost mana in mana si cu avocatii, m-au scos de pe genericul filmului- un film de succes, de altfel. Nu mai continui... Mesajul meu este ca nu ma dau batut!", a declarat, pentru Libertatea, Nicu Covaci.

UPDATE 13:25-
Fostul prim-ministru Petre Roman a declarat joi, pentru Mediafax, ca Sergiu Nicolaescu este un om care a riscat la Revolutie, punand talentul si idealul sau artistic in slujba tuturor romanilor, si a carui
creatie va ramane pentru eternitate.

"L-am cunoscut pe Sergiu Nicolaescu atat inainte cat si dupa Revolutie si m-am simtit foarte aproape de omul acesta. Ne raman pentru eternitate, pot spune, creatia sa, rolurile sale, maiestria sa regizorala, toata filmografia sa de dinainte si de dupa Revolutie. imi pare foarte rau de disparitia lui, dar ne ramane minunata lui creatie", a spus Petre Roman.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/ponta-beff36813455a1289822f606bee826c7.jpg
UPDATE 12:12- Premierul Victor Ponta a transmis joi un mesaj de condoleante familiei lui Sergiu Nicolaescu.


"Anul 2013 a debutat intr-un mod cum nu se putea mai dureros. Vestea cutremuratoare a trecerii in nefiinta a uneia dintre cele mai mari valori a Romaniei, maestrul Sergiu Nicolaescu, marcheaza finalul trist al unui capitol din istoria noastra. Un capitol care s-a intins peste generatii, care a inchegat spiritual poporul roman si care a insemnat mult mai mult decat un indelung moment de aur al cinematografiei romanesti", a spus Victor Ponta.


El a adaugat ca Sergiu Nicolaescu a fost un om extraordinar, un cineast fara egal, dar si un coleg de la care a avut mereu ceva de invatat.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/pistruiatul-2538dad67f1a38ecd77285c2aa9cbfc6.jpg
UPDATE 11:27- Costel Baloiu, cunoscut romanilor ca Pistruiatul, spunea anul trecut, in cadrul emisiunii" Drept la tinta" ca regizorul Sergiu Nicolaescu era un om "respingator".

"L-am perceput ca fiind un om rece, un om respingator, un om de gheata.
Un tip pe care cu greu il ghicesti".

Ion Iliescu, cutremurat de moartea lui Sergiu Nicolaescu. "Este o mare pierdere pentru noi toti"


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/ilici-161ae4e222e7aec5291789c8856dc0f9.jpg
Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu spune ca l-a "cutremurat" vestea mortii regizorului Sergiu Nicolaescu, fost senator PSD. Omul politic a aformat ca "este o mare pierdere pentru noi toti si pentru cinematografia romaneasca".

"M-a cutremurat cand am aflat. Este o mare pierdere pentru noi toti, pentru cinematografia romaneasca. A fost o mare personalitate a filmului romanesc. Dispare o personalitate a culturii romanesti, a cinematografiei romanesti. A fost un om care a creat, era un om eminamente pozitiv, constructiv, si s-a straduit foarte mult ca sa mentina cinematografia romaneasca pe linia de plutire dupa 1989. Si personal s-a implicat, era daruit acestei arte, folosind inclusiv calitatea lui de inginer, ca el a fost inginer la orgini", a declarat pentru Mediafax Ion Iliescu.

El a mai spus ca vorbise miercuri cu sotia lui Sergiu Nicolaescu si ca spera ca in cursul acestei zile sa il poata vizita la spital pe regizor.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.