Reactii necontrolate in casa baietilor: rivalitatile dintre Jador si Turcu ating cote alarmante! "Daca ati venit aici pentru scandal, iesiti acasa!" Iata cum au ajuns cei doi concurenti la un pas de bataie!

Autor: D.I.

Acuzatii taioase au rasunat in casa baietilor de la "Puterea dragostei"!

Dupa ce in editia de ieri, Turcu si Jador si-au aruncat vorbe grele din cauza rivalitatilor aparute intre ei inca de la debutul sezonului.
Astazi, Turcu si Iulian s-au aratat extrem de deranjati de faptul ca Jador a intervenit in cearta dintre Ella si Ligi, acuzandu-l ca joaca teatru. Cei doi s-au aliat impotriva ui Jador si i-au replicat faptul ca aceeasi atitudine falsa o adopta si fata de ceilalti baieti din casa, deoarece in emisiune pare distant, iar in afara platourilor de filmare le cere sa fie amici.


"Daca ati venit aici pentru scandal iesiti acasa! S-au umflat muschii pe voi, daca luati steroizi duceti-va afara", a spus Jador.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cearta apriga intre Ligi si Ella! Iritata de reprosurile primite, Ligi se dezlantuie! "Tu ai facut-o sa se duca la spital!" Iata cum a sarit Jador in apararea Ellei!