Reactii violente la "Puterea Dragostei". Venirea unei noi concurente a provocat gelozii nebanuite

Autor: L.S.
Actualizat: 06 sep 2020, 01:25

La Puterea Dragostei a venit o noua concurenta. Blondina a starnit reactii nebanuite in randul fetelor din casa dragostei.

Tanara Andreea are doar 20 de ani si este in zodia Fecioara. Desi fetele din casa dragostei au incercat sa simuleze ca nu sunt deloc geloase, cand noua concurenta a fost invitata la dans, spiritele s-au aprins.

Baietii au luat-o la intrebari pe Andreea, iar fata s-a intimidat destul de tare, insa a marturisit ca nu a intrat pentru un baiat anume si ca vrea sa ii cunosca pe toti concurentii, baieti si fete.

Jador a fost cel care a invitat-o pe frumoasa blondina la dans, moment in care fetele au rabufnit.

Ba ca e inalta, ba ca e scunda, ba ca e frumoasa, ba ca e urata, insa in mod evident s-au produs scantei. Berna a marturisit ca nu i-a picat deloc bine ca Jador a dansat cu noua venita, Simona si-a pierdut controlul si a navalit in casa baietilor.

"De ce ai dansat cu ea?", l-a luat ea la intrebari pe Jador si a dat-o la o parte pe noua concurenta din bratele favoritului ei. Ramasa singura, Andreea a fost imbratisata la dans de Mocanu. Acela a fost momentul in care Ana-Maria a fugit si ea in casa baietilor, manata de gelozie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ana si-a manifestat nemultumirea si a aruncat cu o perna in Mocanu." Dar ce faci eroule?", l-a intrebat Ana-Maria pe Bogdan, cu o evidenta tenta de repros.

Intre Jador si Simona a fost aproape o lupta, in timp ce concurentul incerca sa o duca pe brate pe Simona, inapoi, in casa fetelor.

Citeste si: Puterea Dragostei. Cum l-a surprins Raluca pe iubitul ei, Ricardo, in vacanta lor din Grecia

Citeste si: Se dau bani de la stat! Ajutoare de 5 milioane de lei de la Guvern pentru familiile afectate

Citeste si: Puterea Dragostei. Medicii nu i-au mai putut salva viata. VIDEO- momentul tragic în care a MURIT! Accidentul a fost filmat de camerele de supraveghere! ATENȚIE, imagini care vă pot afecta emoțional

Ana-Maria nu a gasit o solutie mai buna in situatia in care se gasea, decat sa danseze si ea cu un alt baiat. Raffaello a fost cel pe care l-a desemnat chiar Bogdan sa o danseze pe geloasa Ana, insa fata nu a facut decat sa-si intinda gatul dupa rivala ei, fara sa-i pese cu cine danseaza.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.