Realitatea virtuala este ideala pentru evenimente corporate si distractie maxima pentru angajatii tai

Author: Oana Picerea
Actualizat: 27 iul 2020, 12:14

Realitatea virtuala (VR) este o imersiune de 360 de grade un mediu cu totul diferit de cel pe care il cunosti, in care vei vedea alte moduri de a trai anumite experiente, unele din ele chiar imposibile in viata reala. Realitatea Virtuala este una dintre cele mai controversate tehnologii din ultimul deceniu. Gigantii globali au investit miliarde in construirea hardware-ului, crearea de software si dezvoltarea aplicatiilor. Profesionistii in evenimente se adapteaza acestui trend si realizeaza din ce in ce mai mult potentialul VR in astfel de ocazii. Pe scurt, Realitatea Virtuala poate fi utilizata pentru evenimente corporate, petreceri aniversare sau pentru orice tip de amuzament, utilizand la maxim potentialul tehnologiei. La Univrse, pot fi organizate astfel de evenimente de tipul team building pentru angajatii corporatiilor si multinationalelor, aceasta fiind o forma de distractie extrem de apreciata, dar si cu un puternic impact asupra comportamentului acestora. De ce? Intr-o corporatie sau multinationala, spiritul de echipa este extrem de importanta. Cu evenimentele organizate de Univrse acest spirit poate fi exploatat la maxim prin oferirea de misiuni ce se pot duce la bun sfarsit numai in grup. Colaborarea si intelegrea vor duce, evident, la terminarea cu succes a acestei misiuni. Astfel vor fi create legaturi puternice intre coechipieri, legaturi ce pot fi apoi folosite si in mediul de lucru. In general, jocurile care folosesc o casca pentru Realitate Virtuala sunt distractive dar si, ei bine, realiste. Acestea permit celor care accepta provocarea o plonjare intr-un mediu virtual si imersiv. Toti cei care au incercat acest tip de entertainment au declarat ca astfel este posibila consolidarea coeziunii echipei datorita Realitatii Virtuale. Trebuie doar sa incerci o data pentru a-ti da seama ca este una din cele mai bune metode de team building pentru tine si echipa ta.

 

Realitatea virtuala ajuta intr-adevar la consolidarea coeziunii echipei?

 

Uneori este dificil sa motivezi o echipa si angajatii pentru a-i face mai dinamici si mai productivi. Si totusi, trebuie sa gasim o modalitate de a o face. S-ar putea sa fie momentul sa incerci Realitatea Virtuala pentru a consolida coeziunea echipei si pentru a face colaborarea mult mai profesionala. Aceasta tehnologie cufunda fiecare utilizator intr-un univers fictiv, reprodus de un sistem informatic inteligent. Creierul utilizatorului poate profita de aceasta experienta unica si poate descoperi o lume pur imaginara. Datorita Realitatii Virtuale, este posibil sa cream legaturi de solidaritate cu angajatii. Printre altele, managerul companiei poate incerca sa bata scorul colaboratorilor sai in timpul unui astfel de joc virtual. Va trebui doar sa selectezi jocuri potrivite pentru toate varstele.

 

Realitatea Virtuala este o modalitate excelenta de a construi coeziunea echipei intr-un grup. Desigur, alegerea jocului VR este prea importanta pentru ca operatiunea sa fie doar interesanta. Trebuie sa fie o experienta distractiva, cat si educativa pentru a garanta succesul experientei. Din fericire, exista jocuri care necesita inteligenta si comunicare colectiva. In lumea profesionala, spiritul de echipa este un element esential. Prin urmare, realitatea virtuala va ajuta la dezvoltarea solidaritatii intre diferitii membri ai unui grup. Aceasta tehnologie inovatoare poate ajuta, de asemenea, la gestionarea stresului la locul de munca. Anxietatea va face astfel loc bucuriei si fericirii, sentimente care sunt benefice pentru angajati si, in general, pentru moralu intregii echipe.

 

Nu ezita sa incerci realitatea virtuala pentru a consolida coeziunea echipei. Pentru a beneficia de acest lucru, trebuie sa contactezi un furnizor de servicii specializat in acest domeniu precum Univrse. Trebuie mentionat ca aceasta este o activitate futurista care se adreseaza aproape tuturor. Prin urmare, profesionistii de la Univrse vor putea oferi divertisment precum Realitate Virtuala ca parte a unui team building sau a unui seminar de afaceri. Desigur, este important sa descoperi diferitele servicii oferite inainte de a lua orice decizie. Acestea se regasesc pe site-ul web al furnizorului. Pe acelasi site, pe lanaga servicii, tarife si alte informatii, vei gasi si o lista de jocuri care se pot juca in VR.

 

De asemenea, trebuie mentionat ca este in intregime posibila utilizarea Realitatii Virtuale pentru a comunica cu succes. Cu alte cuvinte, ajuta la construirea spiritului de echipa la locul de munca. Evident, exista cateva masuri de precautie. Este inadecvat sa foloseti o casca cu Realitate Virtuala mai mult de o ora. Trebuie sa stii ca utilizatorul poate prezenta uneori greata. Este foarte posibil sa folosesti o casca VR cu ochelari. Oricum, aceasta tehnologie nu este recomandata pentru anumite categorii de persoane. Este vorba mai ales de femei insarcinate, de persoane cu boli de inima sau care sufera de epilepsie. Cel mai bine este sa urmezi recomandarile unui expert in Realitate Virtuala, precum unul din membri echipei Univrse, pentru a cunoaste toate precautiile ce trebuie luate atunci cand utilizezi un set cu casca VR.

 

Una peste alta, Realitatea Virtuala este o idee originala de a organiza un eveniment corporat de tipul team building. De asemenea, poti crea, pentru cei mai performanti angajati, premii ce constau in pachete de servicii pentru ei. Astfel, la sfarsitul fiecarei lunii, cei mai productivi pot primi ca premiu un astfel de pachet. Iti garantam ca bucuria va fi extraordinara si astfel vei avea o perfrormanta mult mai mare a angajatilor, deoarece cu totii vor dori sa participe la o asemenea distractie. 

 

Trebuie mentionat si faptul ca Univrse organizeaza si altfel de evenimente. Mentionam mai sus petrecerile aniversare care pot fi alese printr-un pachet special pentru cei mici. Astfel exista doua optiuni si anume:  pentru 2 ore poti sa ai exclusivitate la locul de joaca, invitatie personalizata, bauturi nelimitate pentru copii si parinti, pizza pentru copii si parinti, cadou surpriza pentru sarbatorit, totul la pretul de doar 850 RON, iar pentru  3 ore vei avea exclusivitate la locul de joaca, invitatie personalizata, bauturi nelimitate pentru copii si parinti, pizza pentru copii si parinti, sampanie, cadou surpriza pentru sarbatorit la doar 1050 RON. Realitatea Virtuala de la Univrse poate fi gasita in Bucuresti, dar si in alte locatii precum Craiova, Ploiesti si Targu Jiu.

 

Realitatea Virtuala este oportunitatea de a trai o experienta unica si plina de emotii. Jocurile VR ofera amintiri pe care nu le vei uita niciodata nici tu, nici colegii sau angajatii tai. Distreaza-te, impartaseste-te, dezvolta-ti un spirit de echipa si legaturi de incredere. Experientele Realitatii Virtuale de la Univrse pot stimula moralul angajatilor si pot imbunatati relatiile. Nimic nu este mai bun pentru a construi increderea pe plan profesional, pentru a te distra si pentru a reveni la munca cu un zambet!