Rebecca a pus punct cunoașterii cu Antoni! Motivele care au făcut-o pe concurenta de la „Casa iubirii” să ia această decizie: „Ne chinuim unul pe altul”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 30 iul 2024, 19:02

Rebecca este dezamăgită de Antoni

Sursa: Captură KANAL D

În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.

În prima parte a episodului de pe 30 iulie, din „Casa iubirii”, Rebecca l-a văzut pe Antoni mai preocupat să se joace cu Bogdan decât să stea de vorbă cu ea, ceea ce a împins-o să ia o decizie radicală, aceea de a încheia cunoașterea cu el. 

Rebecca a dezvăluit că nu mai vrea să continue cunoașterea cu Antoni

În partea a doua, imediat după momentul tensionat dintre cei doi concurenți, Andreea Mantea și-a făcut apariția în „Casa iubirii” și a întrebat-o pe brunetă: „Ești o fată singură,

de astăzi?”.

Rebecca: „Da! Oricum eram (n.r. singură), nu eram împreună. Pe mine nu m-a cerut nimeni”.

Tânăra a remarcat că Antoni încerca mereu să o învinovățească pentru anumite lucruri, în loc să își vadă și propriile greșeli: „Când a văzut că sunt deranjată tot vina era la mine și m-am săturat, că mi se pare că orice aș face tot nu e mulțumit și atunci n-are sens”.

Mai departe, Rebecca a explicat că, de la un timp, fostul ei partener începuse să o neglijeze: „Așa, pentru joc, mă pupi mai mult, dar așa nu mă pupa”.

În acest context, Andreea Mantea a întrebat-o pe concurentă: „Încearcă să se îndepărteze de tine?”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Citește și: Rebecca, decizie radicală în privința lui Antoni: „Nu mai suport”. Ce se întâmplă între cei doi concurenți de la „Casa Iubirii”

Ce motive au făcut-o pe Rebecca să renunțe la Antoni

Rebeccăi nu îi este clar ce intenții are Antoni, însă a ajuns la concluzia că își fac foarte mult rău unul celuilalt, așa că ar fi mai bine să pună punct cunoașterii.

„Nu știu ce încearcă să facă, dar mie mi se pare că nu ne potrivim. Nu e vreo dramă, dar n-are sens, ne chinuim unul pe altul. Chiar dacă au fost niște zile în care ne-am înțeles, când văd că iar ne certăm pe chestii de astea care sunt nimicuri și nici n-ar trebui să existe, îmi dau seama că 100% o să mai fie, degeaba zicem noi”,  a

spus bruneta.

Citește și: Robi primește o pedeapsă aspră după scandalul cu Rebecca și Antoni! „Din păcate..” Andreea Mantea a făcut anunțul, iar concurenții sunt în lacrimi

De asemenea, aceasta a dat de înțeles că fostul ei partener nu este persoana potrivită pentru ea, iar dacă și el, la rândul lui, simte același lucru în privința ei, este liber să își caute pe altcineva: „Mi se pare că firea lui provoacă firea mea și mai rău îmi vine să fiu, nu mă liniștește.

(...) Dacă sunt atât de greșită pentru tine și poate ți-ar face mai bine altfel de om, lasă-mă, e ok, nu mă supăr”.

Urmăriți întreg momentul în materialul video de mai jos:

 


O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Mâine, 9 septembrie, se încing spiritele între Gagea și Julia, în timp ce Antoni va explica pozele în care apare alături de o tânără misterioasă.