Rebecca, adevărul despre conversația misterioasă de la hotel: „Am mințit cu o parte”. Va pune punct Antoni cunoașterii cu Rebecca?

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 12 iun 2024, 16:58

Antoni și Rebecca de la ”Casa iubirii”

Sursa: Kanal D

Rebecca a vorbit cu ochii în lacrimi despre convorbirea misterioasă pe care a avut-o la hotel. Iată ce spune Antoni despre întreaga situație!

În ediția de miercuri, 12 iunie, Rebecca le-a dezvăluit concurenților faptul că va face lumină în cazul convorbirii pe care Roberta a adus-o în discuție. Rebecca a mărturisit faptul că a mințit și că nu vorbise cu cineva din familie, dar și motivul pentru care a făcut acest lucru.

Rebecca a vorbit cu ochii în lacrimi despre convorbirea misterioasă

Rebecca l-a întrebat pe Antoni cum se simte după cele spuse de Roberta, însă acesta nu a părut deloc încântat de toată situația și a preferat să nu spună prea multe în

legătură cu acest subiect.

Citește și: Rebecca, în lacrimi: "Am mințit!" Antoni e șocat de declarațiile concurentei din ''Casa iubirii''! Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, miercuri, 12 iunie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Bruneta le-a cerut tuturor, cu lacrimi în ochi, să aibă răbdare și să asculte motivul pentru care a mințit cu privire la convorbirea din cameră.

Rebecca susține că s-a panicat și că nu și-a dorit ca părinții ei să afle despre acest lucru și despre băiatul cu care a vorbit.

„Îți cer să ai puțină răbdare. Nu am mințit ieri în totalitate, am mințit cu o parte pentru că m-am panicat. Familia mea nu știe despre persoana cu are eu am vorbit la telefon și eu nu voiam să aduc chestia asta aici.

Și așa mama mea nu este deloc mândră de ce fac eu aici și nu voiam să-i dau încă un motiv.”, a spus Rebecca.

Rebecca a susținut că nu se consideră vinovată, ci doar nu-și dorea ca părinții ei să aibă parte de un alt motiv de supărare.

Cum a reacționat Antoni în fața lacrimilor Rebeccăi

Deși se află într-o cunoaștere, Antoni nu și-a dorit să comenteze prea mult pe acest subiect și nici nu a simțit nevoia să meargă să o liniștească pe Rebecca în momentul în care

a început să plângă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Rebecca: Și Antoni probabil o să fie deranjat de conversația respectivă, dar o să explic toată povestea, nu e chiar așa, asta e tot ce pot spune acum.

Bruneta a mărturisit că este vorba de un bărbat, însă nu au fost niciodată iubiți și nici nu mai face parte din viața ei.

Citește și: Cum arăta Bianca Mândru în copilărie: „Eram mai cool!”. Imaginile adorabile au fost făcute publice chiar de fosta concurentă de la ”Casa iubirii”

Antoni: Nu vreau să vorbesc. Acum în situația asta nu vreau să vorbesc. Sunt convins că și atunci când voi vedea nu voi da prea multe explicații și voi lua decizia pe care o să vreau eu să o iau.

Rebecca a promis să lămurească totul în momentul în care Andreea Mantea va fi prezentă, pentru a nu fi nevoită să explice întreaga situație de două ori.

Rebecca: Eu nu am mințit când am zis că nu am iubit, am mințit cu partea în care am lăsat de înțeles că acea conversație e cu cineva din familia mea. M-am panicat, nu voiam ca părinții mei să afle chestia asta din trecutul eu.

Aici puteți  viziona momentul din prima parte a ediției de miercuri, 12 iunie, a emisiunii ”Casa iubirii”: