Rebecca, alături de un fost concurent din Casa Iubirii, imediat după descalificare. Cine e bărbatul alături de care s-a fotografiat și ce mesaj a transmis tânăra

Autor: Laura Macovei

Rebecca, alături de un fost concurent din Casa Iubirii

Sursa: Instagram

După descalificarea din „Casa Iubirii”, Rebecca a fost surprinsă alături de un alt fost concurent și a transmis un mesaj pentru urmăritorii ei.

Rebecca s-a fotografiat alături de Bogdan, după ce a fost descalificată din emisiune.

Citește și: Rebecca, primele declarații după descalificarea din „Casa Iubirii”: „Nu regret nimic” Ce planuri are bruneta după părăsirea emisiunii

Ce mesaj au transmis Bogdan și Rebecca, după ce bruneta a fost descalificată

În timp ce se afla în Casa Iubirii, Bogdan a vrut să formeze o relație cu Rebecca, însă aceasta a mărturisit că tânărul nu este întru tocmai genul ei, însă relația dintre cei doi a rămas una de prietenie, ba chiar Rebecca

l-a susținut pe acesta în emisiune și i-a rugat pe colegii săi să nu îi ofere votul spre eliminare.

Astfel, la scurt timp după descalificare, Rebecca s-a întâlnit cu Bogdan, iar momentul a fost imortalizat într-o fotografie.

„S-a pus stop,” a scris Bogdan.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Mihai Albu, despre discuțiile de după despărțirea de Iulia Albu. Designerul mărturisește că el a fost cel care a cerut divorțul. „Nu știu de ce a luat foc. Am cerut divorțul pentru că aveam neînțelegeri”

„Una e Reby,” a răspuns aceasta, după ce a repostat fotografia la Insta Story.

De ce a fost descalificată Rebecca

Rebecca a fost eliminată din competiția „Casa iubirii” în urma unei serii de incidente care au culminat cu o ieșire agresivă față de colega sa, Criss, și apariția unui videoclip controversat pe internet, în care aceasta apărea alături de fostul ei iubit.

Citește și: Antoni, decizie radicală în privința lui Criss: "E obositor și enervant!" Concurenta din Casa iubirii este profund dezamăgită de atitudinea tânărului

Decizia eliminării urma să fie anunțată de Andreea Mantea în cadrul Galei din 29 septembrie, însă conflictul escaladat dintre Rebecca și Criss a grăbit comunicarea oficială. Potrivit echipei emisiunii, altercația a fost provocată de o insinuare făcută de Criss, care a enervat-o pe Rebecca, punând-o pe punctul de a începe o confruntare fizică.

Deși pe parcursul competiției, producătorii au trecut cu vederea anumite abateri ale Rebeccăi, cele mai recente evenimente, inclusiv apariția sa în videoclipul cu fostul iubit și comportamentul agresiv față de Criss, nu au mai putut fi tolerate. Aceste acțiuni au dus în cele din urmă la decizia de descalificare a concurentei din show.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.