Rebecca are fluturi în stomac! Mesajul care dă de înțeles cât de tare este îndrăgostită de Antoni: “Intră-mi în suflet…”

Autor: Diana Bostan

Rebecca și Antoni de la ”Casa iubirii”

Sursa: Instagram: Rebecca Toma/rosa_antoni12

Se naște o nouă idilă în ”Casa iubirii”. Antoni și-a arătat interesul față de Rebecca, iar concurenta îi arată că nici el nu-i este indiferent. Iată ce mesaj subtil a postat Rebecca pe contul său personal de Instagram!

Antoni a primit votul concurenților pentru a rămâne în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii” și pare să se îndrepte spre Rebecca. Concurenta se bucură de atenția lui Antoni, însă pentru inima ei se luptă și Bogdan.

Mesajul cu subînțeles postat de Rebecca în secțiunea InstaStory

Rebecca are fluturi în stomac, iar mesajele subtile arată cât de atrasă este de Antoni, noul concurent de la "Casa iubirii". După ce Antoni a reintrat recent în competiție și a arătat interes pentru Rebecca, aceasta a repostat un edit realizat de

fani, în care cei doi schimbă priviri intense și sunt extrem de apropiați.

Citește și: Concurenții au hotărât soarta lui Antoni în Casa iubirii! Își va continua sau nu periplul în cadrul show-ului? „Am emoții!” Andreea Mantea a anunțat verdictul Galei

Videoclipul este acompaniat și de o piesă romantică, în timp ce îi ilustrează pe cei doi stând pe canapea și fiind extrem de apropiați unul de celălalt.

Rebecca a fost încântată de videoclipul realizat de susținători, motiv pentru care a repostat totul în secțiunea InstaStory.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„Schimb de priviri pe mod silențios și scrie că doare, dar pare gustos/Tu intră-mi în suflet și fă sabotaj”, sunt versurile piesei de dragoste aleasă pentru această postare.

Cine este Rebecca de la ”Casa iubirii” sezonul trei

Rebecca are 22 de ani si este din Craiova. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Rebecca își propune să-și continue studiile în București și să își construiască o carieră în domeniul media.

Cu o viață marcată de schimbări, Rebecca a crescut în Italia, revenind în țară alături de mama, după ce părinții săi s-au separat. Cu o atitudine directă și fără frică de a-și exprima gândurile, Rebecca se descrie ca fiind inteligentă, veselă și îndrăzneață.

Citește și: Antoni și Rebecca, apropieri pătimașe și îmbrățișări tandre în Casa iubirii! Concurentul și-a îndreptat atenția către Rebecca! „Am pe cine să fiu geloasă?” Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor

Rebecca este pasionata de media și social media si își găsește timp pentru a crea conținut, deși nu îl consideră aceasta activitate un job în sine. În ceea ce privește dragostea, tânăra caută un partener responsabil și romantic, văzând căsătoria ca un compromis important pe care este dispusă să îl facă pentru omul potrivit.

Deși a avut o tentativă de cunoaștere cu Ștefan, acesta a părăsit competiția.

Rebecca a avut parte de un date cu Patrick, însă lucrurile nu s-au concretizat între cei doi. În acest moment al competiției, Bogdan și Antoni sunt cei doi băieți interesați de frumoasa brunetă și rămâne de văzut cine îi va cuceri inima.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.