Rebecca, ceartă aprigă cu Criss! Antoni s-a săturat ca cele două fete să se mai certe din cauza lui: „Să mă voteze în Gală. Dacă plec, sigur nu se mai ceartă”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 26 sep 2024, 19:00

Rebecca și Criss s-au certat, din nou, pentru Antoni

Sursa: Captură KANAL D

Conflictul reîncepe între Criss și Rebecca. Aceasta din urmă o tot înțeapă pe noua concurentă, referitor la Antoni. Deși Criss încearcă să fie calmă, Rebecca se aprinde instantaneu.

În momentul în care Criss a căzut în Gala de duminică, din cauză că i s-a rupt sandaua, Rebecca a râs de ea și a spus, în mod ironic, cu referire la Antoni, că îi poate împrumuta tocul ei, fiindcă a observat că noii concurente oricum îi plac lucrurile pe care ea le-a avut.

Rebecca nu s-a putut abține din a se certa, din nou, cu Criss

Inițial, Criss nu a auzit remarca brunetei, dar în ediția de joi, 26 septembrie, din „Casa iubirii”, a fost redifuzată secvența din Gală. Atunci când aceasta a auzit ce a spus Rebecca, șatena nu s-a înfuriat, ci s-a arătat confuză, întrucât nu știe pe cine a avut colega ei în „Casa iubirii”. În acel moment, fosta iubită a lui Antoni a răbufnit.

„Săraca...

N-o să-l ai niciodată pe Antoni cum l-am avut eu, stai liniștită. Pot să și ies din casă și tot n-o să ai ce am avut eu cu Antoni”,
 a spus Rebecca.

Criss nu s-a putut stăpâni și a început să râdă chiar de față cu ea. Ba mai mult, aceasta a sfătuit-o pe brunetă să accepte faptul că relația ei cu Antoni este de domeniul trecutului, ceea ce a înfuriat-o și mai tare.

Citește și: Rebecca, devastată după camera roșie cu Antoni. Concurenta a izbucnit în lacrimi când a vorbit de mama ei: „Mă doare s-o văd așa”

Rebecca: „Acceptă faptul că omul nu e foc pe tine, nici măcar nu vorbește cu tine”.

Criss: „Acceptă că ești pa, Rebecca, și vezi-ți de treaba ta”.

Rebecca: „Eu accept că sunt pa, soro, dar tu acceptă că ești zero pentru el.(...) Tu realizezi că nici nu a văzut că ai căzut? Îți dai seama cât de neimportantă ești?”.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul suprem. Mulți prieteni la început s-au bucurat, pe urmă n-au înțeles.”

Criss: „Dar tu ai pus monopol pe băiatul ăsta? Că eu nu înțeleg”.

Rebecca: „Te rog, nu mai lătra în dreapta mea”.

Criss: „Ai mare tupeu”.

Urmăriți întreaga dispută în materialul video de mai jos:

Citește și: Fostul iubit al Rebeccăi, intervenție în direct în ”Casa Iubirii”. Care este adevărul despre filmulețul în care apar cei doi? Primele declarații

Antoni este sătul de certurile dintre Criss și Rebecca

În momentul în care bruneta i-a adresat aceste cuvinte noii concurente din „Casa iubirii”, Andreea Mantea a atenționat-o să folosească un limbaj adecvat, întrucât nu face altceva decât să-și agraveze situația. Amintim că Rebecca este în pericol de a fi eliminată din emisiune, după ce pe internet s-a viralizat un videoclip cu ea și cu fostul ei iubit.

Ulterior, prezentatoarea show-ului l-a rugat pe Antoni să le dea un sfat celor două, pentru a evita astfel de certuri, pe viitor. Inițial, acesta a spus, ironic: „Să mă voteze în Gală, că dacă plec, sigur nu se mai ceartă”.  Dar, mai apoi, le-a sugerat să încerce să se evite cât mai mult una pe cealaltă.