Rebecca, copleșită după ce Antoni a pus punct. Motivul pentru care concurenta a izbucnit în lacrimi: ,,Nu-mi mai place, mă simt în plus”

Autor: Diana Bostan

Rebecca a izbucnit în lacrimi.

Sursa: Captură YouTube

Antoni și Rebecca de la ”Casa iubirii” au pus punct cunoașterii, însă bruneta nu poate trece atât de ușor peste clipele petrecute împreună.

În prima parte a ediției de miercuri, 28 august, Rebecca a cedat, iar lacrimile și-au făcut apariția pe chipul ei. Văzând faptul că Rebecca nu se simte bine, Antoni a mers în casa fetelor pentru a fi alături de ea.

Citește și: Cum arăta Rebecca de la “Casa iubirii” în copilărie. Concurenta și-a emoționat fanii cu postarea sa: „Baby Reby”

Rebecca nu-și mai găsește locul în ”Casa iubirii”

Antoni și Rebecca au mers în grădină, iar concurentul a observat lacrimile din ochii brunetei. Deși a insistat, Rebecca nu a vrut să-i dezvăluie lui Antoni adevăratul motiv al supărării sale. Concurenta susține că nu se simte bine și că nu-și mai găsește locul în casă.

Antoni: Rebecca, te văd că ai ochii roșii.

De ce plângi? Îți tremură și vocea.

Rebecca: Nu mă mai simt ok, nu îmi mai place. Nu știu, nu îmi găsesc locul, nu-mi mai place, mă simt în plus.

Citește și: Antoni, declarație emoționantă de dragoste în mediul online: „Te iubesc!”. Persoana specială căreia concurentul de la „Casa iubirii” i-a adresat acest mesaj

Antoni o sfătuiește pe Rebecca să se liniștească pentru că și el este în aceeași situație, însă trebuie să privească partea plină a paharului și să meargă mai departe. Bruneta nu vede cu ochi buni comportamentul lui Antoni și-l acuză de faptul că el a trecut mult prea ușor peste tot ce a fost între ei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Rebecca: Nu, tu nu te simți în plus. Tu nu ai nicio treabă. Mă Bucur pentru tine, eu nu pot fi așa. Nu pot fi așa de detașată, așa ești tu. Ești fericit, râzi, nu ai niciun stres.

Antoni: Rebecca, dar tu ai mai fost singură în casă și înainte să vin eu.

Rebecca nu vede cu ochi buni sfaturile lui Antoni

Deși Antoni a încercat să-și sprijine fosta iubită, Rebecca nu a apreciat gestul său, considerând că acesta face totul într-un mod superficial, doar pentru ca ea să se simtă mai bine.

Citește și: Mesajul cu subînțeles postat de Antoni: „Tu ești prioritatea mea”. Cui i-a dedicat concurentul de la „Casa iubirii” declarația emoționată

Rebecca: Nu am nevoie de conversația asta superficială, nu trebuie să stai aici cu mine.

Îmi spui chestii de umplutură.

Auzind vorbele Rebeccăi, Antoni a asigurat-o că face totul din suflet și pentru că așa a simțit.

Antoni: Nu știu cum să gestionez situația asta, dar nu e ok să fii așa. Eu în momentul ăsta am simțit să te ajut un pic. Simt să fac asta, nu o fac forțat.

 


În ediția de vineri, Patrick și Bianca au avut parte de o întâlnire în Camera Roșie, unde au discutat despre Virginia, iar Giuly a izbucnit în lacrimi amare.