Rebecca de la “ Casa Iubirii”, mesaj cu subînțeles pentru Antoni: „Va veni la mine”. Există sau nu șanse de împăcare între cei doi concurenți

Autor: Diana Bostan

Rebecca de la ”Casa iubirii” a postat un mesaj cu subînțeles pe Instagram.

Sursa: Instagram: Rebecca Toma

Rebecca de la ”Casa iubirii” a postat un mesaj emoționant după ce ea și Antoni au pus punct cunoașterii. Iată ce a scris concurenta pe Instagram!

Rebecca, cunoscută din emisiunea „Casa Iubirii”, a pus punct cunoașterii cu Antoni și a postat un mesaj plin de optimism pe Instagram.

Citește și: Robi și Julia, apropieri tandre și declarații de dragoste: "Să fim doi nebuni care se iubesc la nebunie!" Tânăra s-a întâlnit cu familia concurentului din Casa iubirii

Rebecca a postat un mesaj cu subînțeles pe Instagram

După o perioadă de cunoaștere intensă, Rebecca și Antoni au hotărât să meargă pe drumuri separate, însă concurenta a dorit să transmită un mesaj de optimism către fanii săi.

Citește și: Rebecca vrea să părăsească Casa iubirii din cauza lui Antoni: "Eu nu stau să șteargă cu mine pe jos!" Aflați ce se va întâmpla, duminică, 4 august, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D

Într-o postare pe rețelele sociale, Rebecca a scris: „Totul va veni la momentul potrivit. Ai răbdare.” Acest mesaj sugerează că bruneta își păstrează speranța și încrederea că viitorul îi va aduce noi oportunități și experiențe, poate chiar și marea dragoste.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Rebecca și Antoni au fost protagoniste ale mai multor momente intense în emisiune, iar decizia de a pune punct relației a surprins mulți dintre admiratorii lor. În ciuda separării, Rebecca pare să abordeze situația cu maturitate și optimism, subliniind că totul se va așeza așa cum trebuie la timpul potrivit.

Rebecca și Antoni au pus punct cunoașterii

În urmă cu câteva săptămâni, Rebecca și Antoni se înțelegeau de minune.

Cei doi arătau lumii că între ei există o dragoste adevărată și că își doresc din toată inima să formeze un cuplu. Din nefericire, totul s-a schimbat într-o secundă. De la declarații de dragoste și apropieri tandre, cei doi concurenți din Casa iubirii au ajuns să pună punct cunoașterii, iar acum se ceartă și se jignesc. 

Citește și: Rebecca îi declară război lui Antoni! “N-ai ce să vorbești cu mine toată viața ta!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți și ce reacții s-au iscat în Casa iubirii

În ediția de sâmbătă, Rebecca și Antoni au avut parte de un adevărat scandal. Sătul de atitudinea brunetei, Antoni a răbufnit și a pus-o la zid, fără să mai arate pic de compasiune față de cea pe care credea că o iubește.

 


În cadrul ediției de luni, 9 septembrie, a emisiunii „Follow us!”, printre invitați s-a numărat Adrian Cuculis, care a vorbit despre evoluția cazului „2 Mai”, în care Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei.