Rebecca, decizie radicală în privința lui Antoni: „Nu mai suport”. Ce se întâmplă între cei doi concurenți de la „Casa Iubirii”

Autor: Diana Bostan

Rebecca și Antoni s-au certat în ediția de marți, 30 iulie, a emisiunii ”Casa iubirii”

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

Noi discuții aprinse între Antoni și Rebecca. Deși nu formează încă un cuplu, Rebecca este gata să pună punct cunoașterii cu Antoni.

Probleme în paradis pentru Antoni și Rebecca. Bruneta este foc și pară pe Antoni, susținând faptul că acesta nu-i acordă atenție și că nu vorbește destul cu ea atunci când are ocazia.

Citește și: Robert și Giuly, date neașteptat la hotel! Concurentul și-a vizitat iubita pentru a afla cum se simte! „Am niște emoții de nu mai pot!”

Rebecca este foc și pară pe Antoni

În ediția de marți, 30 iulie, Antoni a venit în casa fetelor, însă Rebecca a izbucnit în momentul în care acesta ar fi vrut să facă o glumă cu Bogdan. În timp ce Bogdan și Teodora discutau în grădină, Rebecca îi aducea mai multe reproșuri lui Antoni.

Bruneta este de părere că Antoni pierde timpul cu diferite glume, timp pe care ar trebui să-l petreacă cu ea.

Antoni: De ce nu vrei să mă pupi?

Citește și: Patrick s-a decis în privința Alexandrei: „Vreau să te întreb ceva foarte sincer”. Cum a reacționat bruneta în urma veștii primite

Rebecca: Nu mă simt ok. Irosești timpul pe care îl avem să faci niște glume. Bogdan vorbește cu Teodora. Ai venit aici și nu vorbești nimic.

Antoni: Dar tu ai pretenția să vin aici și să vorbesc doar eu. Deja exagerezi.

Antoni este sătul de reproșurile iubitei sale

Rebecca i-a atras atenția lui Antoni, însă acesta consideră că nu a greșit cu nimic și că Rebecca exagerează ca de obicei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Rebeccca: Te văd prin făcând jocuri de astea. Nu știu ce să zic. Tu vii aici și stai. Te pui să joci. Asta e important când vii la mine? Să faci jocuri cu Bogdan?

Julia a încercat să afle motivul pentru care cei doi se ceartă, iar Antoni i-a mărturisit că Rebecca nu avea chef de vorbă, motiv pentru care a vrut să-i implice în discuție pe Bogdan și Teodora.

Antoni: Julia, hai să-ți zic de ce. Vine la mine și se ia de mine că nu vorbesc și azi văd la fel că nu are chef de vorbă. 

Citește și: Robi primește o pedeapsă aspră după scandalul cu Rebecca și Antoni! „Din păcate..” Andreea Mantea a făcut anunțul, iar concurenții sunt în lacrimi

Rebecca: Tu când ai deranjuri trebuie să stăm să le vorbim, eu când am deranjuri trebuie să trecem peste. Să glumim cu Bogdan. Am obosit. Nu mai suport.

Pentru a nu provoca o ceartă și mai mare, Antoni a preferat să se retragă din discuție și să-i pregătească Rebeccăi ceva de mâncare, însă bruneta a refuzat categoric orice interacțiune cu el.

Rebecca: Mi se pare că orice zic nu înțelegi, sincer. Mi se pare că eu n-am greșit cu nimic. Nu ai de unde să știi dacă eu în grădină vorbeam sau nu. Dar în continuare o ții pe a ta. Nu ai cum, dacă tu îmi spui ceva făcut ieri sau alaltăieri. Tu o ții pe a ta. Nu înțelegi că tu ai greșit, nu eu.

Aici puteți urmări momentul din prima parte a ediției de marți, 30 iulie, a emisiunii ”Casa iubirii”:

 


O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Mâine, 9 septembrie, se încing spiritele între Gagea și Julia, în timp ce Antoni va explica pozele în care apare alături de o tânără misterioasă.