Rebecca, dezamăgită când află de ce a chemat-o Antoni în camera roșie: „Una e să mă chemi că vrei, alta e să mă chemi că plâng” Concurenta a fost deranjată de faptul Antoni ar fi vrut să o cheme pe Virginia

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 28 aug 2024, 18:33

Antoni o cheamă pe Rebecca în camera roșie, deoarece a văzut-o supărată

Sursa: Kanal D

Rebecca merge în Camera roșie și este total surprinsă când îl vede pe Antoni. Discuția dintre cei doi nu decurge tocmai bine, însă spre final apele se calmează.

Antoni o cheamă pe Rebecca în camera roșie, deoarece a văzut-o supărată. Odată intrată pe ușă, Rebecca îl întreabă dacă voia să cheme pe altcineva, pentru că nu se simte neapărat dorită.

Citește și: Gagea și Alexandra, noi neînțelegeri în cuplu: ''Mă sufocă!'' De la ce a pornit totul? Bruneta a ajuns la o concluzie

Antoni ar fi vrut să cheme pe altcineva, iar Rebecca e curioasă să afle pe cine

Rebecca se aștepta să îl vadă pe Robi în camera roșie, dar e și mai surprinsă, de data aceasta neplăcut, atunci când află că Antoni ar fi vrut să o invite pe Virginia.

Rebecca: Credeam că e Robi. Nu mă așteptam să mă chemi tu.

Antoni: Scuze.

Rebecca: Nu, că nu voiam să mă cheme Robi. Ce faci?

Antoni: Păi erai nașpa. Vreau să te ajut să treci peste momente din astea. Ți-ai mai revenit?

Rebecca: Da, sunt mai ok. Voiai să chemi pe altcineva?

Antoni: Da, era o chemare random așa.

Rebecca: Pe cine?

Antoni: Virginia. Am văzut-o foarte deranjată de mine zilele astea și nu știu de ce. Dar nu puteam să te las așa. Mă gândeam ce faci, dacă mai ești supărată, dacă te-au ajutat fetele să-ți ridici starea.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Rebecca: Sunt mai ok. Păi spui că vrei s-o chemi pe Virginia. Am văzut că ai râs foarte mult cu ea în casă. Te deranjează că e Virginia supărată?

Antoni: Nu mai fi așa, Rebecca.

Rebecca: Nu știu, te văd detașat. Nu înțeleg cum poți fi așa.

Mă simt aiurea, m-ai chemat doar pentru că ai văzut că mă simt prost.

Antoni: Sunt sincer cu tine. N-ai vrut să te chem?

Rebecca: Una e să mă chemi că vrei, alta e să mă chemi că plâng.

Antoni ar fi vrut să glumească și să râdă cu ea după ce a luat decizia despărțirii

Spre finalul conversației, Antoni reușește să o împace pe Rebecca și să liniștească tensiunea acumulată în cele cinci minute petrecute în camera roșie. 

Citește și: Răsturnare de situație în Casa iubirii! Robi o cheamă pe Virginia în Camera Roșie. Concurenta izbucnește în lacrimi: "Om fără caracter!" Aflați ce se va întâmpla, miercuri, 28 august, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

Antoni: Tu ce ai mai făcut? Noi am jucat am/n-am. Am/n-am mințit în Casa Iubirii?

Rebecca: Am!

Urmăriți întregul videoclip mai jos:

 

 


În ediția de vineri, Patrick și Bianca au avut parte de o întâlnire în Camera Roșie, unde au discutat despre Virginia, iar Giuly a izbucnit în lacrimi amare.