Rebecca, dezamăgită de gestul lui Antoni! „Mințiți amândoi! Antoni, nici nu am cuvinte oricum!” Ce reacții s-au declanșat în casa băieților

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 sep 2024, 20:27

Fetele i-au pus la zid pe Sebastian și Antoni! Iată ce reacții s-au iscat în Casa iubirii, după ce au ieșit la iveală detalii despre peripețiile prin care au trecut cei doi concurenți la hotel!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția telespectatorilor noi momente de senzație, concurenți din ce în ce mai dornic să își caute jumătatea în cadrul show-ului, dar și multe tensiuni și certuri aprige, iscate fie din gelozie, fie din cauza orgoliilor puternice. După ce în ediția de marți, Sebastian a mărturisit în față tuturor că el, Moldo, Antoni și Robert au vorbit cu două fete care i-au întâmpinat la hotel pentru a le cere să facă poze împreună, Roberta s-a arătat extrem de supărată și dezamăgită de gestul partenerului ei.

În ediția de astăzi, fetele au redeschis subiectul delicat și s-au declanșat noi controverse și tensiuni. Rebecca s-a arătat și ea destul de indignată și revoltată din cauza gestului făcut de Antoni și l-a acuzat că minte.

Fetele i-au pus la zid pe Sebastian și Antoni! Ce reacții s-au iscat în Casa iubirii

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a predominat o atmosferă tensionată deoarece fetele au redeschis subiectul lansat de Sebastian și Roberta în ediția precedentă.

Roberta s-a arătat extrem de deranjată de gestul partenerului ei, care a vorbit și a făcut poze cu două fete în recepția hotelului. Andreea Mantea a vrut să afle detalii de la Moldo și Sebastian despre peripețiile lor recente.

Citește și: Roberta, revoltată că Sebastian a vorbit cu o altă fată! Concurenții din „Casa iubirii” au dezvăluit discuția celor doi: „Sebi, mulțumesc pentru aseară”

Andreea Mantea: Povestește-mi în ordinea cronologică! Deci mai întâi ai făcut o poză cu ea!

Moldo: Am făcut o poză cu ea!

Andreea Mantea: Unde?

Moldo: La hotel, doamna Andreea! Că stă acolo respectivă! Am plecat, am făcut ce am mai făcut pe acolo și la un moment dat când am vrut să mă duc în camera, era pe o bordură și plângea! Era foarte tristă! Mi s-a făcut milă și am întrebat-o ce a pățit și respectiva mi-a spus

că a fost îndrăgostită și suferă după fostul ei! Eu am încercat să îi spun doar să se liniștească!

Virginia: Și când au intervenit ceilalți?

Andreea Mantea: Și Sebastian ce a căutat? Gagea ce a căutat?

Antoni: Eu am fost seară trecută cu Sebastian acolo!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Virginia: Care au fost primii care i-au dat sfaturi fetei?

Antoni: Eu cu Sebastian!

Moldo: Mi-a zis că Sebastian m-a sfătuit să îi dau un mesaj fostului și dacă îl iubesc cu adevărat să lupt pentru el!

Andreea Mantea: Ce ușor e să dai sfaturi!

Rebecca, dezamăgită de gestul lui Antoni! „Mințiți amândoi! Și Antoni nici nu am cuvinte oricum!”

Pe de altă parte, Rebecca a fost și ea la fel de supărată și dezamăgită de gestul lui Antoni și i-a reproșat acestuia faptul că s-a implicat și el în discuția cu respectivă față la hotel alături de Sebastian. În vreme ce acuzațiile și reproșurile continuă să planeze asupra lor, Antoni și Sebastian au încercat să țină piept și să aducă tot felul de explicații în apărarea lor.

Citește și: Moldo și Teodora se decid să pună capăt cunoașterii: „Simt că ne-am răcit” Concurentul bănuiește că Teodora îl simpatizează pe Robi

Rebecca: Mințiți și tu și Antoni! Oricum mințiți amândoi! Și Antoni nici nu am cuvinte oricum! Las-o așa!”

Sebastian: Bine, Rebecca!

Antoni: Eu nu zic nimic!