Rebecca îi declară război lui Antoni! “N-ai ce să vorbești cu mine toată viața ta!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți și ce reacții s-au iscat în Casa iubirii

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 aug 2024, 21:22
video Foto(4)

Rebecca, profund dezamăgită de Antoni! Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza afirmațiilor jignitoare lansate de fostul ei partener!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția telespectatorilor noi momente palpitante, concurenți dispuși să lupte pentru relațiile lor, dar și multe controverse și răsturnări uluitoare de situație. În ediția de astăzi, în centrul atenției s-au aflat Rebecca și Antoni, care au ajuns din nou la jigniri aprige. În cele din urmă, concurență a izbucnit în lacrimi amare și i-a declarat război fostului ei partener

Rebecca, profund dezamăgită de Antoni! Concurenta a izbucnit în lacrimi

Astăzi, în Casa iubirii a predominat o atmosfera tensionată deoarece în casa fetelor a izbucnit din nou o ceartă aprigă între Rebecca și Antoni. Deși până nu demult cei doi concurenți păreau din ce în ce mai apropiați și mai dornici să își consolideze relația, aceștia au decis să pună capăt poveștii lor de iubire.

Antoni s-a arătat deranjat de faptul că Rebecca l-a chemat pe Gagea în camera roșie, pentru a purta o conversație relaxată.

Citește și: Rebecca a pus punct cunoașterii cu Antoni! Motivele care au făcut-o pe concurenta de la „Casa iubirii” să ia această decizie: „Ne chinuim unul pe altul”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Andreea Mantea: Cu Gagea nu te-ai lămurit? De asta l-ai chemat în camera roșie?
Rebecca: Ba da și cu Gagea, dar Gagea e amuzant!
Andreea Mantea: Gagea ce faci?
Gagea: Nu, pur și simplu nu fac nimic... sinceritatea și naturalețea...
Rebecca: Farmecul este natural!
Andreea Mantea: Antoni, te-a deranjat această informație, cum că Gagea a fost în camera roșie cu Rebecca?
Antoni: Da, doamna Andreea!
Andreea Mantea: Ce ai simțit când ai văzut că Rebecca era în camera

roșie cu Gagea? A fost orgoliu? Că nu erai tu acolo? Pentru că nu te-a chemat pe ține totuși? Pentru că tu ai chemat-o pe ea!
Antoni: Da, eu am chemat-o! Nu știu dacă a fost orgoliu neapărat, dar eu n-aș fi putut să chem pe altcineva în contextul ăla! Dar înțeleg, e ok!
Andreea Mantea: De ce crezi că a făcut asta?
Antoni: Nu știu! A ras cu Gagea, că primisem și cadru! Să își continue râsul!
Andreea Mantea: A fost un deranj din orgoliu sau de gelozie?

Antoni: Pot spune mai degrabă gelozie, pentru că eu nu fac ceva că să fie făcut înapoi! Adică a fost un deranj oricum! Probabil din gelozie!

Rebecca îi declară război lui Antoni! “N-ai ce să vorbești cu mine toată viața ta!”

Deși nu a încercat să evite în cele din urmă, Antoni a recunoscut faptul că l-a deranjat atitudinea Rebeccăi și gestul ei de a-l chema pe Gagea în camera roșie, deoarece l-a măcinat gelozia.

Pe de altă parte, concurență i-a subliniat că el a fost cel care a pus punct relației lor și nu mai are niciun drept să fie gelos. Mai mult decât atât, Rebecca a spus că fostul ei partener se crede șmecher.

Citește și: Antoni și Rebecca duc o adevărată luptă a orgoliilor! Bruneta îl evită pe fostul ei iubit, iar acesta nu-și mai dorește împăcarea cu ea: „Am pierdut în viață și mai mult”

Rebecca: Ai simțit să te duci să vorbești cu Teodora și cu Robi, nu?
Antoni: Am vorbit deja cu Robi!
Rebecca: Nu mă interesează! E problema lui!
Andreea Mantea: Nu te mai interesează?
Rebecca: Nu, cum am zis el m-a lăsat! Se crede șmecher!
Antoni: N-am pretenția să întru în război cu o față pe care am avut relație! Mie mi s-a mai întâmplat în trecut, imediat după ce se termină să se arunce cuvinte și să se vorbească așa! Este fix alegerea ei!
Rebecca: Adică mă compari?
Antoni: Cu ce ți se pare că ești mai presus?
Rebecca: N-ai ce să vorbești cu mine toată viața ta pentru ce ai zis acum!

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.