Rebecca îl pune la zid pe Antoni! Tânăra vrea să părăsească Casa iubirii din cauza lui. De la ce a pornit scandalul

Autor: Diana Tilă

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc vineri, 12 iulie. Antoni si Rebecca au avut parte de o ceartă aprigă.

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția telespectatorilor Kanal D, noi momente senzație, decizii neașteptate, noi concurenți dornici să își caute jumătatea, dar și multe tensiuni aprige și controverse uluitoare. În ediția de vineri, 12 iulie, o ceartă aprigă a avut loc între Rebecca și Antoni! Iată ce reproșuri și-au adus cei doi concurenți din Casa iubirii.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Roberta și Bogdan în camera roșie. Concurenta i-a făcut o dezvăluire emoționantă în timpul dansului: „De asta te-am chemat”

Rebecca îl pune la zid pe Antoni!

Antoni și Rebecca traversează o perioadă dificilă. Discuțiile tensionate dintre ei sunt la ordinea zilei. De când formează oficial un cuplu, cei doi concurenți s-au tot certat, semn că cei doi nu prea sunt pe aceeași lungime de undă.

Rebecca susține că s-a săturat să fie atentă cum se comportă, doar ca să fie pe placul lui Antoni, motiv pentru care tânăra este hotărâtă să încheie orice relație cu partenerul ei și să părăsească Casa iubirii.

Antoni: "Aveam o stare de ieri, nu ține de ea, nu o implică pe ea, doar pe mine și nu știam dacă mai mă regăsesc în acest mediu, dacă mai e plăcut pentru mine. Încercam să-mi dau seama cum asimilez toată situația. Chit că nu este plăcut pentru mine, o am pe ea."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Oana Ioniță, despre experiența din Ibiza. Ce vedete a întâlnit dansatoarea? „Au fost cei mai frumoși ani din viața mea.”

Rebecca: "Mă aveai!"

Antoni: "Vorbea cu mine că nu îi place să mă vadă așa, încerc vorbind cu ea să-mi schimb starea. Mi-a spus că: <de ce trebuie să am eu de suferit din cauza la ceva ce se întâmplă și nu este vina mea?> și i-am spus că este o situație asemănătoare prin care ai fost și tu. Ea a ținut să creadă că o atac prin ceea ce zic."

Rebecca: "Ce rost are? Oricum, eu când am avut starea aia, m-ai luat că te-ai îndrăgostit de mine altfel."

Citește și: Sebastian, reacție explozivă la adresa Robertei: "Ești frustrată!" De la ce a pornit scandalul dintre cei doi concurenți din Casa iubirii? Patrick sare în apărarea tinerei

Rămâne de văzut cum se vor termina conflictele între cei doi concurenți.

Pentru a vedea ce au mai declarat Antoni și Rebecca, urmăriți materialul video de mai jos.

 


Gală incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Antoni și Rebecca au continuat șirul replicilor tăioase, motiv pentru care bruneta a izbucnit în lacrimi.