Rebecca, în lacrimi! Antoni a răbufnit și a pus-o la zid: "Ești inexistentă!" De la ce a pornit scandalul dintre cei doi concurenți din Casa iubirii

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 03 aug 2024, 18:00

Rebecca si Antoni în Casa iubirii

Rebecca de la Casa iubirii izbucnește în lacrimi amare, după o ceartă aprigă cu Antoni. Ce se întâmplă între cei doi tineri?

Sâmbătă, 3 august, tensiunile ajung la cote maxime în Casa iubirii, după ce Rebecca și Antoni își aduc reproșuri dure. Spiritele se încing între cei doi, iar într-un exces de furie, cei doi ajung la jigniri. Iată ce își spun cei doi tineri.

Citește și: Rebecca îi declară război lui Antoni! “N-ai ce să vorbești cu mine toată viața ta!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți și ce reacții s-au iscat în Casa iubirii

Rebecca, în lacrimi! Antoni a răbufnit și a pus-o la zid

În urmă cu câteva săptămâni, Rebecca și Antoni se înțelegeau de minune. Cei doi arătau lumii că între ei există o dragoste adevărată și că își doresc din toată inima să formeze un cuplu. Din nefericire, totul s-a schimbat într-o secunda. De la declarații de dragoste și apropieri tandre, cei doi concurenți din Casa iubirii au ajuns să pună punct cunoașterii, iar acum se ceartă și se jignesc. 

În ediția de sâmbătă, Rebecca și Antoni au avut parte de un adevărat scandal. Sătul de atitudinea brunetei, Antoni a răbufnit și a pus-o la zid, fără să mai arate pic de compasiune față de cea pe care credea că o iubește.

Antoni: ''Nu am judecat nicio acțiune de a ei, fie că a vorbit cu cineva, fie că a chemat în Camera Roșie pe cineva, eu nu am judecat, este treaba ei, e alegerea ei.''

Rebecca: "Fac ce vreau, ai pus punct (n.r. relației.)"

Antoni: "Când mi-am permis să râd, tu ai spus: <să-ți stea mâncarea în gât!>"

Rebecca: "Așa, și? Îți spun din nou, dacă vrei."

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Antoni: "Nu am nevoie de validarea ta, nu am nevoie de nimic. Tu ești cea care vorbește urât și eu nu ți-am spus nimic."

Rebecca: "Eu nu te-am comparat cu cineva din trecutul meu, îmi pare rău!"

Antoni: "Eu nu mai am nevoie să discut cu tine, ești inexistentă!"

În această ediție incendiară, Antoni s-a arătat extrem de dezamăgit de atitudinea Rebeccăi.

Tânărul susține că din momentul în care au decis să se despartă, concurenta i-ar fi adus jigniri dure, iar el nu a spus nimic de rău față de ea. Se pare că fiorii dragostei s-au transformat rapid în săgeți care lovesc fără milă.

Antoni: "Hai să facem o reconstituire! După despărțire, eu ce am zis de ea? În momentul de față, când ea aduce lucruri despre mine, eu spun strict ce simt pentru ea.

(...) Sincer, arătându-mi cine este ea cu adevărat, sunt mulțumit că am scăpat de ea."

Citește și: Antoni și Rebecca duc o adevărată luptă a orgoliilor! Bruneta îl evită pe fostul ei iubit, iar acesta nu-și mai dorește împăcarea cu ea: „Am pierdut în viață și mai mult”

Pentru a vedea ce reproșuri și-au mai adus cei doi concurenți și momentul în care Rebecca izbucnește în plâns, urmăriți materialul video de mai jos. 

 


În cadrul ediției de luni, 9 septembrie, a emisiunii „Follow us!”, printre invitați s-a numărat Adrian Cuculis, care a vorbit despre evoluția cazului „2 Mai”, în care Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei.