Rebecca, în lacrimi! Bruneta a fost aspru criticată de concurenții din ”Casa iubirii”. Ce a făcut tânăra: „De fiecare dată se lasă cu urlat”

Autor: Diana Bostan

Rebecca a izbucnit în lacrimi

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

S-au încins spiritele în ”Casa iubirii”. Antoni și Robi au avut un schimb de replici acide, după ce Robi a simțit că Antoni se uită urât la el.

În ediția de marți, 23 iulie, tensiunea a atins cote maxime în ”Casa iubirii”, după ce Robi a simțit că Antoni se uită la el într-un mod urât. Mai mulți concurenți au dezvăluit faptul că nu mai suportă discuțiile interminabile dintre Rebecca și Antoni, în special tonul brunetei.

Citește și: Scandal uriaș între Robi și Antoni în „Casa iubirii”! „Nu te mai uita urât, că mă ia tensiunea!”. Rebecca are un șoc și izbucnește în lacrimi

Robi s-a arătat deranjat de atitudinea lui Antoni

Trimis în casa fetelor, Robi a dezvăluit faptul că Antoni s-a uitat urât la el, dar și la Robert, însă fără a avea vreun motiv. Robi și Robert susțin că nu discutau de Rebecca și Antoni, motiv pentru care gestul lui Antoni este unul de neînțeles.

Întrebat ce s-a întâmplat, Antoni a mărturisit că nu s-a uitat urât la Robi cu vreo intenție, ci doar era tensionat din cauza unei situații cu Rebecca.

Concurentul s-a arătat nemulțumit de surpriza pe care producția a pregătit-o pentru cei trei sărbătoriți, un dans senzual din partea unui animator.

Citește și: Ștefania, mărturii surprinzătoare la trei săptămâni după ce s-a mutat cu Cosmin: „Credeam că o să ne despărțim”. Ce detalii a dezvăluit fosta concurentă de la „Casa iubirii”

Antoni: Asta era starea mea atunci.

Mă uitam urât oriunde, nu mă uitam cu vreo intenție. Eu sunt destul de asumat și zic pe față. Dacă am ceva de zis, zic. Motivul era dansul de ieri. Eu mă uitam urât pentru că așa mă uitam eu oriunde, chiar și la Rebecca pe conexiune. Nu aveam nimic cu ei. Am greșit că m-am uitat? Asta era privirea mea constantă, nu cu o direcție.  Nu-mi convine s-o văd pe Rebecca pusă în ipostaza respectivă.

Întrebată de Andreea Mantea dacă s-a simțit jenată, Rebecca a dezvăluit că nu-i place să fie pusă într-o astfel de ipostază și că nu-și dorește să-l supere pe Antoni în vreun fel.

Rebecca: Nu jenată în sine, băiatul nu și-a permis mai mult decât trebuia. M-am simțit eu stânjenită cu mine pentru că nu-mi plac momentele de genul.

Nu voiam să-l supăr sau să-l deranjez cu ceva.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Concurenții din ”Casa iubirii” s-au săturat de tonul Rebeccăi

Mai mulți concurenți din ”Casa iubirii” au mărturisit că discuțiile dintre Rebecca și Antoni au devenit plictisitoare, deranjant fiind tonul pe care Rebecca îl folosește pe conexiune. Moldo și Sebastian au confirmat faptul că Rebecca nu are un ton potrivit și că de multe ori exagerează.

Citește și: Surpriză de zile mari pentru sărbătoriții Rebecca, Gagea și Julia! Concurenții și-au pus ochelarii opaci și au așteptat nerăbdători în Casa fetelor: „Cred că mă descalific”

Deși se înțelegeau bine, Julia a venit în apărarea lui Robi și a mărturisit faptul că tonul Rebeccăi poate fi enervant uneori, dar și că discuțiile dintre cei doi sunt repetitive.

Julia: Deja de vreo două săptămâni a fost discuția dintre Rebecca și Antoni. Discuții care de fiecare dată se lasă cu urlat din partea Rebeccăi. De asta este Robi deranjat.

Robi: Sunt sătul de aceleași discuții în fiecare zi, tonul e. Mă deranjează subiectul în sine, să aud aceeași chestie.

Văzând cum ambele case s-au întors împotriva ei, Rebecca a izbucnit în lacrimi.

Aici puteți viziona momentul din partea a doua a emisiunii ”Casa iubirii”:

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!